Välkommen tillbaka till kontoret

Efter pandemi och sommarsemester är det äntligen dags att gå tillbaka till vardagens rutiner. Många har under senaste åren upptäckt fördelarna med distans­arbete och kontoret ska nu konkurrera med hemma­kontoret. Vad behöver du för att locka tillbaka kollegorna?

 

Stort produktutbud

Snabb leverans

En faktura

Rekommenderas

Fruktkorg – fräsch frukt på jobbet

Nu är det enkelt att bjuda alla anställda på frukt på jobbet. Vi levererar fruktkorgar till kontor och andra arbetsplatser helt efter dina önskemål. Basfrukt, säsongsfrukt eller ekologisk frukt – du väljer hur du vill fylla din korg. Vi erbjuder nöjd-kund-garanti och flexibla leveranser över hela Sverige.

Säg det med kaffe

Gott kaffe på jobbet bidrar till trivsel och får dina kollegor att känna sig uppskattade. Därför erbjuder vi dig som företag att hyra kaffemaskiner med kaffe av hög kvalitet för alla smaker – alltid med full service och smakgaranti. Missa inte heller att kolla in vår miljömärkta kaffetjänst.

Fikapaus och mellanmål

{{ecoLabel}}

Bild saknas

Papper och block

{{ecoLabel}}

Bild saknas

Kontorsmaterial

{{ecoLabel}}

Bild saknas

Rena händer

{{ecoLabel}}

Bild saknas

Rena lokaler

{{ecoLabel}}

Bild saknas

Facility Management

Alla tjänster för kontoret, från en och samma leverantör

Med Facility Management tar vi ett helhetsgrepp om dina olika kontors­tjänster. Du går från flera kontakt­personer till en, ringer ett och samma telefonnummer oavsett ärende och får en bättre överblick tack vare vår kundportal. Tänk vilken tid du sparar på det!

Titta på filmen för att lära dig mer om vårt FM-erbjudande.

Chatta med oss
Chatten är stängd