Inloggning misslyckades

Leveranser och sortiment - Covid-19

Hemleverans

I dessa tider vet vi att det är många som jobbar hemifrån. Därför erbjuder vi nu leverans hem till din dörr!

Du lägger din order precis som vanligt i webbshopen men när du kommer till kassan skriver du din hemadress istället för er företagsadress (Se exempel nedan)

 

Sedan måste du lämna ett meddelande i rutan ”Meddelande till kundtjänst”. I den rutan skriver du Privat + Ditt mobilnummer. (Observera att meddelandet måste skrivas för att order ska kunna skickas hem till dig, se exempel nedan)

imagertajn.png

Hemleverans kostar 150 kr ex.moms. När vi skickar ett kolli med hemleverans har mottagaren det ekonomiska ansvaret om kollit försvinner. 

Vi reserverar oss för att alla produkter inte är tillgängliga för hemleverans. Om du skulle ha beställt en sådan produkt kommer vi kontakta dig omgående.

 

Leveransinformation

From nu och tillsvidare kommer inga leveranser levereras till anvisad plats  pga risk för smittspridning. Det är för att skydda er personal och chaufförerna som levererar paketen. Alla leveranser som bokas som inbärning kommer istället att leverans enligt standard, dvs till en godsmottagning, reception eller alternativt till det första våningsplanet dit ni är adresserade.

För att minska riskerna för smittspridning vid leveranstillfället och för att kunna fortsätta vår service till dig som kund, så har vi anpassat vår  leveransprocess. Tills vidare tar vi inte emot er kvittens på försändelser. Chauffören kvitterar istället leveransen vid utlämnandet och det blir vårt kvitto på att du har fått din order levererad.

Här läser du mer om PostNords information om hur deras leveranser påverkas av coronaviruset, uppdateras löpande: https://www.postnord.se/om-oss/sa-paverkas-leveranser-av-coronaviruset

 

Sortimentsinformation

Vi på Office Management börjar nu se effekterna av Coronavirusets utbrott i form av ett ökat antal artiklar som våra leverantörer tyvärr inte kan leverera till oss. Vi anstränger oss till det yttersta för att skapa så lite störningar som möjligt för våra kunder och vi söker kontinuerligt efter lösningar och åtgärder för att minimera dessa.

Under rådande omständigheter kan vi inte förutse aktuell leveranstid för flertalet restnoterade artiklar. Som ytterligare ett led i vårt arbete har vi idag tagit beslutet att avlista handdesinficering, handskar, munskydd, förkläden och andra relaterade produkter i väntan på leveransinformation ifrån våra leverantörer.

Vi fortsätter att arbeta med lösningar tillsammans med våra leverantörer för att minimera störningarna mot dig som kund och hoppas på er förståelse under rådande omständigheter.

Chatta med oss
Chatten är stängd