Information om cookies/kakor

Enligt lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft den 25 juli 2003 ska alla som besöker en webbplats informeras om vad cookies används till. Man har också rätt att få möjlighet att vägra sådan användning.

En cookie (på svenska "kaka") är en liten textfil som innehåller information och som lagras på din dator. Informationen som denna teknik ger är anonym och innehåller varken namn, mejladress eller några andra personliga uppgifter. Informationen används för att ge dig en bättre användarupplevelse i vår webbshop.

Du kan alltid välja att inte acceptera cookies i din webbläsare. Det innebär dock att du inte får tillgång till alla funktioner.

För att undvika användning av cookies stänger du av dessa funktioner i inställningarna till din webbläsare. Gå till respektive webbsideleverantörs webbplats för instruktioner om hur man stänger av detta i den webbläsare du använder.

Mer om kakor på Wikipedia