Operatörsoberoende företagsväxel i molnet

Slipp onödiga kostnader och spara 20-30% med vår växellösning

Vår företagsväxel O.M Connect är byggd på marknadsledande teknik och garanterar en säker och enkel användarupplevelse som passar både små och stora företag. Den är operatörsoberoende och därmed kan du byta och blanda olika operatörer utan att det påverkar växeln.

Vi tar fullt ansvar för växelplattformen och sköter drift, säkerhet och support. Med en företagsväxel från Office Management slipper du därmed stora investeringar och betalar bara för det du behöver. Smart.

  • Fungerar med alla enheter: Mobil, softphone, IP- & fast telefoni
  • Få statistik och rapporter i realtid
  • Smarta tilläggstjänster och integrationer för t ex Teams eller CRM-system
  • Self-service: Operatör, växel & kundtjänst

Operatörsoberoende växel

Framtidssäker lösning

Trygghetsgaranti med vår service

Vilken operatör passar ditt företag?

Telefoni är mer än bara växeltjänster. För en optimerad företagstelefoni är operatörstjänsten minst lika viktig. Värdet ligger i att operatören kan ge rätt hjälp med avtalsförhandlingar, operatörsbyten och rådgivning.

Våra telefoniexperter hjälper dig hela vägen. Med Office Management och O.M Connect får du en partner som sköter driften och ser till att allt fungerar så att du istället kan fokusera fullt ut på din verksamhet.

Bygg din telefonilösning efter dina behov

Vår telefonilösning är skalbar och anpassas efter dina behov med olika byggstenar som smarta tilläggstjänster, integrationer mot CRM-system eller olika applikationer såsom MS Teams. Skapa den perfekta mixen för att effektivisera just din verksamhet, underlätta för dina medarbetare och få en tydlig konkurresnfördel.

Bas

+ Tillval

+ Tillval

+ Tillval

Har du frågor om företagstelefoni?

Kontakta Jonathan Löfberg, produktansvarig Telefoni, så svarar han gärna, ger guidning och expertis om allt som rör företagstelefoni.

Chatta med oss
Chatten är stängd