Möten

Våra mötestekniker är experter på digitala möten och allt som behövs runtomkring. Vi hjälper dig sätta upp en effektiv mötesplattform för digital samverkan, samspel och möten mellan människor. 

Klimatkompenserad.png

Två sätt att utrusta ett mötesrum med Microsoft Teams

Vårt rekommenderade sätt är Microsoft Teams Rooms (MTR). Detta är certifierade Teams-enheter som ger användarna ett säkrare och stabilare sätt att sätta upp och genomföra möten.

Microsoft Teams Rooms tillför med Teams flera bra funktioner till mötesrummet med ökad driftkvalitet. Du får en enkel användarvänlighet, optimerad driftsäkerhet med separata bildströmmar för video och presentation samt möjlighet att bygga ut systemet med ytterligare funktioner. ​

Användaren bokar ett möte i Outlook som vanligt, går till mötesrummet och där startar tekniken bakom MTR upp mötet automatiskt. Touchpanel ger användaren översikt över aktuella och kommande möten. Anslutningen till mötet sker med ett knapptryck – alltid med full driftsäkerhet och optimerad teknik.​

Alternativet till ovan är att placera en dator i ett rum där användarna personligen loggar in och startar Teams. Till denna dator har man en USB-högtalartelefon och en kamera i rummet. Med detta tillvägagångssätt kommer användarupplevelsen och säkerheten att vara starkt beroende av hur erfaren användaren är i att hantera en dator.

Åtta snabba tips till Teams-mötet

Vill du veta mer om Teams Business Concept?

Chatta med oss
Chatten är stängd