Vi bemannar din skola

Alla kan drabbas av sjukdom eller annan frånvaro som innebär att man inte kan arbeta. Då finns Office Management till hands. Dagligen hjälper vi skolor med både korta och långa vikariat. Vi arbetar snabbt och smidigt för att säkerställa personalförsörjningen och arbetar efter dina behov.

Bemanning

Vi är specialister på bemanning av kvalificerad personal och kan hjälpa dig med bemanning i din skola. Personal- och kompetensbrist råkar alla skolor ut för. Vi hjälper dig när du snabbt behöver personal på plats vid exempelvis sjukdom, semester, glapp mellan anställningar eller mindre arbetstoppar. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Mobil vaktmästare

Genuin servicekänsla, flexibel, tekniskt -och praktiskt kunnande samt god förmåga att skapa relationer med elever som lärare. Det är några av många egenskaper vi ser hos våra skolvaktmästare som bidrar till trivsel på skolan. Ska den nya interaktiva whiteboardtavlan installeras? Eller en ny luftrenare monteras? Oavsett vilket så finns vi här och uppfyller dina behov.

Har du frågor?

Vår erfarna säljare har lång erfarenhet och har hjälpt många skolor och förskolor att effektivisera deras arbetsdag. Hör av dig om du också vill kunna fokusera mer på din kärnverksamhet och dina elever.

Chatta med oss
Chatten är stängd