Vi är Office Management!

Vi är stolta över att Office Management har förärats certifieringen Great Place to Work®. Certifieringen är baserad på Great Place to Work© Institutes globala standard för vad som kännetecknar en god arbetsplats, och är ett bevis på att de anställda upplever en mycket hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap inom organisationen. Nedan möter du några av våra medarbetare.

 

 

Kim Söderström, Servicechef Vending

”Alla dricker sitt kaffe på olika sätt. Vi har bland de högst kvalitetssäkrade kaffemaskinerna och har standardrecept, skräddarsydda för varje böna. Vi kan också skräddarsy utbudet i en maskin för att det ska passa alla på ett företag. Vi följer med ut och visar hur det kan och bör användas bäst för att kvalitetssäkra våra leveranser.”

Conny Vesterlund, Mötesteknik

”Det som särskiljer oss är att vi har många medarbetare inom både sälj och support som har varit med länge. Det gör att vi har erfarenheten och kompetensen att som en av få aktörer, drifta en global videotjänst i egen regi. Våra kunder vill jobba med leverantörer som driver marknaden framåt, hittar nya idéer och integrationer som leder till affärsnytta. Det är en av anledningarna till att vi är marknadsledande inom vår bransch.”

Andreas Sundin, Interior & Relocation

”Att kunna leverera helhetslösningar där kunderna ska kunna vända sig till oss om allt, är en naturlig del av O.M:s målbild. I det är vårt erbjudande kring inredning och flytt rätt självklara. Som kund till oss får man god kontroll över kostnader och investeringar i förhållande till budget. Samtidigt får man hög kvalitet utan att betala för flådiga varumärken och sånt man inte behöver.”

Stefan Frantz, Service Director

”Vår roll är att ha bra koll på vad våra kunder vill ha. Både nu och i framtiden. Vi håller koll på marknaden, vad våra underleverantörer pratar om och vad som händer inom sälj, så att våra kunder känner att de får samma bemötande oavsett var de sitter geografiskt.”

Chatta med oss
Chatten är stängd