{{ctrl.viewMoreText}}

Flexibilitet som gav förtroende 

Med en blandning av kontorsarbetare och mer rörlig personal, hade Cean ett stort behov av flexibilitet när det var dags att flytta in i nya lokaler. För den nya IT-lösningen valde man Office Management. Och på den vägen är det.   

Cean erbjuder kvalificerade stödboenden och HVB-hem för barn och ungdomar med missbruksproblem. När den nya vd:n tillträdde i september 2015, var förtagets IT-lösning instabil och opålitlig. Att åtgärda detta blev den första investeringen, och valet av leverantör föll på Office Management.

 

Kritiskt läge mitt i flytten

Under samma period skulle AB Cean flytta verksamheten till nya lokaler. Ett mycket kritiskt läge ur IT-synpunkt. Med kunskap, lyhördhet och stor försiktighet lyckades vi dock ordna överbryggningen mellan det gamla och nya serversystemet med minimala driftstörningar. De anställda kunde jobba vidare som vanligt, trots att de var tvungna att släppa kontakten med befintlig server.

 

Det ena ledde till det andra

Idag har AB Cean hela IT-lösningen från Office Management. I samband med flytten behövde företaget även nya TV-apparater, kaffe- och vattenmaskiner, projektorer och konferenslösningar. Sist men inte minst fick vi förtroendet att leverera Ceans växellösning, inklusive mobiler och abonnemang. 

 

”Vi är ett växande företag, som vill ägna oss åt våra nyckelfrågar.
Då måste man ha en leverantör där IT inte blir ett hinder.”

Fredrik Ewerlöf, vd på Cean

 

UTMANINGEN

  • Rörlig personal med stort behov av flexibilitet
  • Flytt till nya lokaler fick inte påverka driften
  • Ett växande företag som behöver lägga all fokus på kärnverksamheten

  

RESULTATET

  • Ny server har gett ökad flexibilitet och mindre krångel
  • Smidig flytt till nya lokaler, utan driftstörningar
  • En fungerande helhetslösning till det nya kontoret
  • En kontaktperson sparar värdefull tid 

 

Kontakta oss