{{ctrl.viewMoreText}}

Art Clinic

När det enkla är det bästa

Art Clinic är en av Sveriges största privata vårdgivare inom plastikkirurgi, ortopedi och injektionsbehandlingar. Du känner dem från den svenska versionen av Skönhetsfällan på TV3, där de medverkade tack vare sin specialistkompetens. När det blev dags att behandla sina egna journalrutiner var det dock Office Management som fick rycka in som specialister.

Ett evigt skrivande
Att skriva journaler ingår i läkaryrket, och i många år satt klinikens läkare och skrev ut dessa själva. Ett tidkrävande arbete som stal värdefull tid från patienterna och gjorde behovet av effektiv talhantering tydligt. Läkarna behövde helt enkelt få vara läkare och inte skribenter.

Enkelt och driftsäkert
Ett dikteringssystem var ett måste, och ju enklare, desto bättre. Många skulle använda systemet, bland annat läkare som kommer in tillfälligt och är ovana. Det ställde krav på en användarvänlig och driftsäker tjänst.

Sparar tid
Lösningen blev talhanteringssystemet Care Talk – ett enkelt men ack så effektivt system anpassat för läkare, med speciella krav på säkerhet i hanteringen av uppgifter och anteckningar. Med olika kösystem kan notaten fördelas mellan klinikerna och skrivas i prioriterad ordning, vilket har effektiviserat arbetet.

”Innan satt våra läkare och skrev ut sina egna journaler, men sparar nu tid genom att använda Care Talk. Systemet fungerar mycket bra och används flitigt.”

Nicklas Alfredsson, Ekonomichef, Art Clinic


UTMANINGEN

  • Frigöra tid för läkarna
  • Kompatibelt med klinikens befintliga journalsystem
  • Enkelt för ovana användare

 
RESULTATET

  • Dikteringssystemet sparar tid för läkarna
  • Praktiska funktioner ger en effektivare arbetsprocess
  • Enkelt och välfungerande system som sällan behöver support

 

Kontakta oss