{{ctrl.viewMoreText}}

Kunderna

Vi brinner för att ständigt hitta nya sätt att göra våra kunders vardag enklare och roligare. Bra kan bli bättre, enkelt kan bli enklare och smart kan bli ännu smartare. Här hittar du några exempel på vårt engagemang. 

Hydac

Med många säljare utspridda över landet behövde Hydac hitta ett smidigt och effektivt sätt att skapa närhet inom organisationen. Ett videokonferenssystem från Office Management blev startskottet för ett omfattande och fruktbart samarbete. 

Läs mer
Kjell & Company

När Kjell & Company skulle upphandla om ett nytt telefonisystem valde man Office Management. Ett samarbete som bland annat resulterat i betydligt mindre tid i telefon för butikspersonalen. 

Läs mer
Cean

”Vi är ett växande företag, som vill ägna oss åt våra nyckelfrågor. Då måste man ha en leverantör där IT inte blir ett hinder.”

Fredrik Ewerlöf, vd på AB Cean

Läs mer
Hundstallet

”Vissa hävdar att det blir billigare att ha flera leverantörer. Inte för oss. Vi har sparat både tid och pengar på att ha ett nummer till en kontakt.”

Rikard Magnusson, IT-ansvarig.

Läs mer
Ford

När Ford efter 14 år i Göteborg flyttade till Stockholm, valde de en lösningsorienterad leverantör stor nog att hantera projektets omfattning.

Läs mer
Art clinic

Ibland kan även en specialist inom plastikkirurgi, ortopedi och injektionsbehandlingar behöva en specialist.

Läs mer
Kontakta oss