Tillsammans för en hållbar framtid

Alla företag har ett stort socialt ansvar att ta och vi är inget undantag. Våra initiativ ska göra reell skillnad och präglas av en långsiktig hållbar samhällsutveckling i Norden och övriga världen. Vi stöttar och samarbetar med organisationer som främjar integration, barn och idrott, för att ge dessa organisationer bättre förutsättningar att utvecklas lokalt och där de har mest behov.

SOS Barnbyar

Vi stöder SOS Barnbyar och deras arbete med att säkerställa att inget barn ska växa upp ensamt. Utan kärlek. Utan trygghet. Utan respekt. De ser till att familjer runt om i världen får hålla ihop. De stärker föräldrar för att förhindra att de tvingas ge upp sina barn – och de finns där om det värsta redan har hänt. Genom att ständigt söka nya och innovativa lösningar säkrar de framtiden för fler barn.

Svenska Livräddningssällskapet

Svenska Livräddningssällskapet (SLS) är en ideell förening som bildades 1898 på Stockholms slott. Föreningen har som nollvision att minska antal drunkningar i Sverige till noll och genom vårt samarbete bidrar vi till att SLS kan fortsätta rädda liv.

Brommapojkarna

OM samarbetar med IF Brommapojkarna (BP) som är Europas största fotbollsförening. De tar med sin ungdomsverksamhet ett stort samhällsansvar genom att uppmuntra flickor och pojkar till motion och rörelse, och arbetar aktivt med integration av nyanlända. BP driver Projekt Slussen in, ett projekt för jämställdhet och integration riktat mot unga män och kvinnor av utländsk härkomst. Projektet har som mål att ge människor en väg in i samhället, och sammankopplar arbetssökare och arbetsgivare. Samarbetet sträcker sig över tre år och följs upp varje kvartal.

Chatta med oss
Chatten är stängd