BP

Idrottsglädje och integration

Office Management är Officiell Partner till IF Brommapojkarna (BP). BP är Europas största fotbollsförening, och tar med sin ungdomsverksamhet ett stort samhällsansvar. BP har mer än 250 lag i seriespel, 4000 aktiva spelare och 700 ideella ledare. Genom vårt samarbete bidrar Office Management till utveckling av Brommapojkarnas viktiga arbete i närområdet.

Sitt namn till trots bedriver IF Brommapojkarna även verksamhet för flickor och damer. BP driver även Projekt Slussen in – ett projekt för jämställdhet och integration riktat mot unga män och kvinnor av utländsk härkomst. Projektet har som mål att ge människor en väg in i samhället, och sammankopplar arbetssökare och arbetsgivare.

- Det arbete som BP gör i sin ungdomsverksamhet är fantastiskt och bidrar till många barns utveckling både idrottsmässigt och socialt. Initiativet att stödja nyanländas integration i samhället, genom både fotbollsverksamheten och samarbeten med oss som sponsor, är något som vi verkligen tror på och vill stödja. Som sponsor ser vi fram emot att samarbeta med BP och dra vårt strå till stacken för att främja ett bättre samhälle, säger Susanne Wahlström, marknadschef Office Management.

BP Tjejlag

Kontakta oss