{{ctrl.viewMoreText}}

CSR

Alla företag har ett stort socialt ansvar att ta. Vi är inget undantag, för våra möjligheter att ge tillbaka och påverka vår omvärld är stora.  Men det är en sak att prata om och en helt annan att faktiskt agera. Vi föredrar att låta våra handlingar tala för sig. Med ett transparent och etiskt uppförande som bidrar till en positiv samhällsutveckling arbetar vi därför för en hållbar framtid. I Norden och övriga världen. Det gör det extra viktigt att våra initiativ gör reell skillnad och präglas av ett långsiktigt förändringsarbete. Det är Corporate Social Responsibility (CSR) för oss. 

Star for Life

2014 inledde vi ett samarbete med utbildningsorganisationen Star for Life och vi är stolta sponsorer för Macabuzela Primary School i Sydafrika. Vårt samarbete löper över flera år och ger över 800 barn på skolan hopp om ett bättre liv. 

Läs mer
Team Rynkeby

Kampen mot barncancer är viktig. Därför är vi stolt guldsponsor till Team Rynkeby som varje år cyklar till Paris för att samla in pengar till Barncancerfonden. 

Läs mer
Talangprogrammet

I vår vilja att stärka svensk idrott och stötta unga talangfulla idrottsungdomar startade vi Talangprogrammet. Satsningen har redan gett ett par unga talanger extra resurser. Under kommande år utvecklar vi programmet för att fler ungdomar ska få chansen att bli morgondagens stjärnor.

Läs mer
Kontakta oss