Tillsammans för en hållbar framtid

Alla företag har ett stort socialt ansvar att ta. Vi är inget undantag, för våra möjligheter att ge tillbaka och påverka vår omvärld är stora.  Men det är en sak att prata om och en helt annan att faktiskt agera. Vi föredrar att låta våra handlingar tala för sig. Med ett transparent och etiskt uppförande som bidrar till en positiv samhällsutveckling arbetar vi därför för en hållbar framtid. I Norden och övriga världen. Det gör det extra viktigt att våra initiativ gör reell skillnad och präglas av ett långsiktigt förändringsarbete. Det är Corporate Social Responsibility (CSR) för oss. 

Brommapojkarna

Office Management är Officiell Partner till IF Brommapojkarna (BP). BP är Europas största fotbollsförening, och tar med sin ungdomsverksamhet ett stort samhällsansvar. Genom vårt samarbete bidrar Office Management till utveckling av BP:s viktiga arbete i närområdet.

Svenska Livräddningssällskapet

Svenska Livräddningssällskapet (SLS) är en ideell förening som bildades 1898 på Stockholms slott. Föreningen har som nollvision att minska antal drunkningar i Sverige till noll och genom vårt samarbete bidrar vi till att SLS kan fortsätta rädda liv.

Childhood

Vi stöder Childhood och deras arbete med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn. Ett av fem barn utsätts för sexuella övergrepp under sin uppväxt, vilket är fruktansvärda siffror. Vi vill bidra till att dessa barn får en tryggare barndom.

Chatta med oss
Chatten är stängd