{{ctrl.viewMoreText}}

Om Oss

Vi gör din arbetsdag framgångsrik.

Office Management är ett rådgivande tjänsteföretag som identifierar och paketerar helhetslösningar tillsammans med serviceåtagande för våra kunder. Vi har i över 25 års tid skapat de bästa förutsättningarna för allt som rör din arbetsplats. Idag hjälper vi fler än 8000 kunder i Sverige, Norge och Finland.

Med kompetens, glöd och starkt engagemang som drivkraft skapar vi effektiva lösningar för IT, kommunikation, samarbete och dokumentation.

Vi levererar framgång.

Här hittar du årsredovisningen 2018

2019

Office Management får ny VD

Peter Uddfors blir ny VD för Office Management. Peter har en lång erfarenhet från IT- och telekombranschen, både inom svenska och internationella verksamheter. Peter blir därmed den första externt rekryterade VD:n.

2018

Tar vägen via molnet

Året är 2018 och sommaren blir en av de varmaste i modern tid. Samma år som Sverige tar sitt andra raka VM-guld i Ishockey satsar vi ännu hårdare på molnlösningar. 

2017

Vi gör nya förvärv inom IT

Vi fortsätter att expandera och stärker vår marknadsposition lokalt i Sverige genom att förvärva Office IT-Partner i Helsingborg, samt Kontor-X i Linköping.

2016

Vi förvärvar Cillion i Norge

Cillion är ett sälj- och serviceföretag som erbjuder print-, dokumenthantering och IT-tjänster. Genom vårt förvärv ökar vi vår närvaro i Norge och stärker vår position som marknadsledande i Norden.

2016

Nalka Invest blir ny majoritetsägare

Tillsammans med ledningen förvärvar Nalka Invest samtliga aktier från Priveq Investment och Office Managements grundare Johan Tilander. Därmed blir Nalka Invest ny majoritetsägare.

 

2015

Vi växer Nordiskt

Vi växer i Norden och förvärvar Bitify i Finland. Med förvärvet stärker Office Management sin marknadsposition i Norden och etablerar verksamhet i Helsingforsområdet – en för bolaget strategiskt viktig tillväxtmarknad.

2013

Vi växer så det knakar

Vi förvärvar Consort Group och Hermelin IT-partner. Samtidigt öppnar vi ytterligare ett lokalkontor i Helsingborg. Tja, vad ska man säga? Framgång sitter i våra väggar.

2012

Priveq blir ny huvudägare

Priveq blir huvudägare genom att förvärva 80% i Office Management av grundaren Johan Tilander. Därtill etablerar vi ett nytt kontor i Oslo. 

2011

Vi förvärvar EPI-Content

När vårt affärsområde dokumenthantering förvärvade EPI-Content, ledde det till en ökad orderingång. Och på andra sidan världen tog Therese Alshammar guld på 50 meter frisim vid VM i Shanghai. Vilket år det var!

2010

Malmö expanderar

I skuggan av Turning Torso expanderar vårt kontor i Malmö och lägger till affärsområdet telefoni i sin tjänsteportfölj. Det gav våra kunder i regionen ännu fler valmöjligheter.

2009

Finanskris men strålande resultat

Vi når över 500 MKR i omsättning. Mitt under rasande finanskris. Ett viktigt kvitto för att vår affärsmodell är långsiktigt hållbar även i de svåraste av tider.

2007

Två nya förvärv

Vi förvärvar Office Support Group och Mirocama, samtidigt som planeten Neptunus står i konjunktion mot solen. Vad det nu innebär.

2005

Ett händelserikt år

Vi etabler vårt första kontor i Malmö och förvärvar samtidigt Sharp Center Malmö. Dessutom ser Youtube dagens ljus och tågtrafiken mellan Stockholm och Oslo läggs ned efter 133 år. Den enes död, den andres bröd. Fast kanske ändå inte. 

2004

Nya lokaler

I takt med att vår fina OM-familj har växt, flyttar vi in i våra nuvarande lokaler i Kista, utanför Stockholm. Samtidigt säkrar Anja Pärson segern i världscupen och Carolina Klüft, Stefan Holm och Christian Olsson vinner varsitt OS-guld i sin respektive gren. Det är så man blir yr!

2003

vi firar 10-årsjubileum

Vi introducerar videokonferens till marknaden och firar 10-årsjubileum. Samma år sadlar actionskådisen Arnold Schwarzenegger om till politiker och vinner guvernörsvalet i Kalifornien, USA. Märkligt och faschinerande på samma gång.

2002

Vi stärker positionerna i Göteborg

Genom förvärvet av Thelander & Almquist, introducerar vi affärsområdena telefoni och dokument i Göteborg.

1999

Vårt allra första förvärv.

Samma år som Zlatan Ibrahimović gjorde A-lagsdebut i Malmö FF, gjorde vi vårt första förvärv i form av Aparats dokument och AV-verksamhet. Det skulle visa sig att vi - och Zlatan - skulle nå betydligt större framgångar.

 

1995

Första steget mot en större helhet

Vi tar första steget mot att bli en helhetsleverantör genom att börja erbjuda installationer och inhouse-service. Det skulle visa sig vara en bra satsning.

1994

Ingenting är omöjligt

Detta är ett historiskt år på flera sätt. Detta är nämligen året då Mats Ågren (VD fram till 2019) anställs som säljare. Och samma år gräver Sverige guld i USA. Ja, vad säger man. Vi säger: ingenting är omöjligt.

1993

Office Management grundas

Året är 1993 och Stephen Spielbergs klassiska film Jurassic Park går varm på biograferna. Samma år grundas Office Management.

Kontakta oss