Mot en cirkulär affär

Vi arbetar kontinuerligt med att effektivisera och tänka nytt kring våra tjänster för att minska miljö och klimatavtrycket, det är där vi gör störts skillnad inom vår klimatstrategi, O.M Green. Det omfattar bland annat cirkulär hantering av hårdvara (hyra, service, uppgradering, återbruk och återvinning), digitalisering av våra tjänster samt öka andelen miljömärkta produkter och tjänster.

Hållbar IT

IT har en betydande miljöpåverkan och hårdvara står för den större delen. Framställning av metaller och annan råvara, produktion och transport samt kassering av hårdvara står för en stor del av den miljöpåverkan IT har. Därför har det stor betydelse hur vi hanterar den hårdvara vi har så att den håller längre samt att vi ställer krav vid köp av ny.

Webinarserie - klimatneutralitet

Är du ansvarig för bolagets hållbarhet- eller klimatarbetet och vill ta arbetet till nästa nivå? Då är denna tredelade webinarserie om klimatneutralitet i samarbete med Tricorona Climate Partner perfekt för dig. Vi ger Tips i tre korta avsnitt för dig som har höga ambitioner för ert klimatarbete.

Vårt hållbarhetsarbete

Office Management  paketerar kontorslösningar för våra kunder som ska kunna förlita sig på att produkter och tjänster levereras med fokus på kvalitet, miljö, etik och sociala förhållanden. Vi har ett ansvar som bolag. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med hållbarhet. 

Vill du veta mer om vår satsning kring hållbarhet?

Vår hållbarhetsansvariga Klara Tengstrand brinner för frågor som sätter miljö och sociala förhållanden högt på agendan. Kontakta Klara, så berättar hon hur Office Management fått ett mer cirkulärt miljötänk.

Chatta med oss
Chatten är stängd