Videokonferens för friktionsfria möten 

Videokonferenser och videomöten har under åren sakta men säkert utvecklat sig till en driftsäker, kvalitativ och effektiv mötesmetod. Att integrera video med det traditionella fysiska mötet sparar enormt mycket tid och pengar. Dessutom är videokonferenser en av de mest effektiva vägarna till att bli en miljösmart arbetsplats. Låt oss hjälpa dig få videokonferensutrustningen på plats.

Vilken videokonferensutrustning behöver du?

Personligt system

Mötesrum

Konferensrum

Infrastruktur

Teams Rooms

Använder ni Microsoft Teams? Teams är ett av världens största samarbetsverktyg och nu kan den Microsoftinriktade kunde komplettera tjänsten med konceptet Microsoft Teams Rooms som tar med Teams fantastiska funktioner till mötesrummet. Här kan du läsa mer om hur du  får förenklad användning, optimerad driftsäkerhet och möjlighet att bygga ut systemet med ytterligare funktioner med Microsoft Teams Rooms. ​

"För oss var det viktigt att den teknik vi väljer som stöd till plattformen tar vara på hela tjänstens kapacitet. Övergången till Microsoft Teams har varit en framgångsfaktor för att kunna arbeta på distans. Inte bara ha möte utan även dela dokument, samverka och skapa tillsammans"

Johan Ekblom
CIO Aspia

Miljövänligt

Effektivt

Kostnadsbesparande

Vi kan hjälpa dig med mötesteknik och digitala möten

Vi är specialister inom mötesteknik, och svarar gärna på dina frågor. Fyll i formuläret via knappen nedan, så tar vi kontakt med dig.

Chatta med oss
Chatten är stängd