Videokonferens för friktionsfria möten 

Videokonferenser och videomöten har under åren sakta men säkert utvecklat sig till en driftsäker, kvalitativ och effektiv mötesmetod. Att integrera video med det traditionella fysiska mötet sparar enormt mycket tid och pengar. Dessutom är videokonferenser en av de mest effektiva vägarna till att bli en miljösmart arbetsplats. Låt oss hjälpa dig få videokonferensutrustningen på plats.

Vilken videokonferensutrustning behöver du?

Personligt system

Mötesrum

Konferensrum

Infrastruktur

"För oss var det viktigt att den teknik vi väljer som stöd till plattformen tar vara på hela tjänstens kapacitet. Övergången till Microsoft Teams har varit en framgångsfaktor för att kunna arbeta på distans. Inte bara ha möte utan även dela dokument, samverka och skapa tillsammans"

Johan Ekblom
CIO Aspia

Miljövänligt

Effektivt

Kostnadsbesparande

"Vi har valt O.M för vi behöver en långsiktig leverantör som förstår vår organisation och våra behov. Vi har en tät kontakt med våra kontaktpersoner som ger professionella råd som passar för vår verksamhet"

Anders Hofling
Utvecklingsansvarig, Länsförsäkringar Älvsborg

Conny kan hjälpa dig med mötestekniken

Han är specialist inom mötesteknik, och svarar gärna på dina frågor. Fyll i formuläret via knappen nedan, så tar han snart kontakt med dig.

Chatta med oss
Chatten är stängd