Modern mötesteknik för digitala möten

När vi går mot ett allt mer digitalt arbetssätt, är mötestekniken samt dess funktion och enkelhet avgörande för en effektiv vardag.

Vi är specialister inom digitala möten, allt inom bild- och ljudsegment, och vi levererar mötesteknik för alla typer av mötesytor och konferensrum i hela Norden. Oavsett om du vill hålla ett videomöte eller behöver konferensteknik anpassar vi utrustningen så att den fungerar optimalt just för din verksamhet.

Självklart med användarvänlighet i fokus.

Teams Rooms

Använder ni Microsoft Teams? Teams är ett av världens största samarbetsverktyg och nu kan den Microsoftinriktade kunde komplettera tjänsten med konceptet Microsoft Teams Rooms som tar med Teams fantastiska funktioner till mötesrummet.

Här kan du läsa mer om hur du förenklar användning, optimerar driftsäkerhet och möjlighet att bygga ut systemet med ytterligare funktioner med Microsoft Teams Rooms. ​

Digitala möten med fokus på användarvänlighet och kvalitet

Våra lösningar sys alltid ihop med kvalitativa produkter och tjänster med fokus på användarvänlighet. Vi försöker se till din verksamhets unika behov, och tillsammans med vår erfarenhet och specialicering inom avancerad teknik kommer vårt samarbete bli långt och lyckat. 

  • Videomöteslösningar
  • Hörsalar och styrelserum
  • Mötesrum / Huddlerooms
  • Övervakning och kontroll
  • Virtuella möten och tjänster
  • Inspelning och streaming
  • Smart Office
  • Digital Signage

 

Ska du inreda ett mötesrum?

Behöver du hjälp med inredning av dina mötesrum eller kanske några andra kontorsytor? Våra inrednignsdesigners har många års erfarenhet och kan hjälpa dig ta fram en bra lösning, oavsett om du vill göra små förbättringar eller en fullständig makeover. 

Några av våra kunder

"O.M har bra personliga kontakter som är inlyssnande och rådgivande. Vår kontakt har bidragit till att vi har en effektivare mötesupplevelse."

Therese Gustafsson
Head of Workplace, Centigo

Leverantörer vi samarbetar med:

Vi kan hjälpa dig med mötesteknik och digitala möten

Vi är specialister inom mötesteknik, och svarar gärna på dina frågor. Fyll i formuläret via knappen nedan, så tar vi kontakt med dig.

Chatta med oss
Chatten är stängd