Mötesteknik för digitala möten

Utvald Microsoft Teams Rooms Partner

I dagens flexibla digitala arbetsliv är mötesteknikens funktion och användarvänlighet avgörande för en effektiv arbetsdag. Vi är specialister inom digitala möten och levererar mötesteknik för alla typer av mötesytor och konferensrum i hela Norden. Oavsett om du vill hålla ett videomöte, hybridmöte eller behöver konferensteknik anpassar vi utrustningen så att den fungerar optimalt just för din verksamhet, alltid med användaren i fokus.

Testa mötesrum utan bindningstid

Visste du att IT-giganten HP nyligen förvärvat videokonferensbolaget Poly? Poly är en rutinerad specialisttillverkare inom hårdvara för hybrida möten vilket kompletterar HP:s tidigare starka satsningar inom det hybrida kontoret. Såväl HP, Poly och vi på Office Management är certifierade från Microsoft och kan tillsammans erbjuda en komplett, kostnadseffektiv, driftsäker och klimatneutral tjänst. 

Digitala möten med användarvänlighet och kvalitet

Våra lösningar sys alltid ihop med kvalitativa produkter och tjänster med fokus på användarvänlighet. Vi försöker se till din verksamhets unika behov, och tillsammans med våra specialister inom avancerad teknik kommer samarbetet att bli långt och lyckat. 

  • Videomöteslösningar
  • Hörsalar och styrelserum
  • Mötesrum / huddlerooms
  • Övervakning och kontroll
  • Virtuella möten och tjänster
  • Inspelning och streaming
  • Smart Office
  • Digital Signage

 

Teams Rooms

Använder ni Microsoft Teams? Teams är ett av världens största samarbetsverktyg och nu kan du komplettera tjänsten med konceptet Microsoft Teams Rooms som tar med Teams fantastiska funktioner till mötesrummet. Läs mer om hur du förenklar användning, optimerar driftsäkerhet och får möjlighet att bygga ut systemet med ytterligare funktioner med Microsoft Teams Rooms. ​

Vill du ha hjälp med inredning?

Behöver du hjälp med inredning av dina nya lokaler? Eller bara piffa upp dina befintliga? Våra erfarna inredare kan ta fram en bra lösning oavsett om du bara vill ommöblera eller göra en total makeover.

Några av våra kunder

"O.M har bra personliga kontakter som är inlyssnande och rådgivande. Vår kontakt har bidragit till att vi har en effektivare mötesupplevelse."

Therese Gustafsson
Head of Workplace, Centigo

Leverantörer vi samarbetar med:

Vi kan hjälpa dig med mötesteknik och digitala möten

Vi är specialister inom mötesteknik, och svarar gärna på dina frågor. Fyll i formuläret via knappen nedan, så tar vi kontakt med dig.

Chatta med oss
Chatten är stängd