Spiraskolan

”Den största fördelen med att samla sina tjänster är en kontaktperson.” 

Spiraskolan har höga ambitioner. De vill helt enkelt vara världens bästa skola. Då behöver de också samarbeta med världens bästa leverantörer. För Spiraskolan handlar det om snabb och personlig service, därför samlade de sina olika tjänster hos Office Management. 

 

Utmaning

Spiraskolan hade tidigare 40 olika leverantörer för sina varor och tjänster. För ekonomichef Mia Sandolf blev det många olika fakturor att hålla reda på, och rektor Henrik Haglund åkte själv runt och handlade kontorsmaterial och förbrukningsvaror. Mycket tid gick åt till administration, och dessutom tog det lång tid att få saker åtgärdade när problem uppstod. 

 

Lösning

Genom att samla sina olika tjänster hos Office Management fick de samtidigt en och samma kontaktperson oavsett ärende. Det sparade ovärderlig tid för Spiraskolans verksamhet. Det som började med leveranser av kontorsmaterial utvecklades till ett samarbete där Office Management nu levererar kontorsförbrukning, städning, entrémattor och kaffetjänster. 

– Att ha en leverantör som fixar allt är guld värt! Få företag klår O.M när det gäller servicen, säger Henrik Haglund. När till exempel kaffemaskinenen en dag flöt över, var servicetekniker snabbt på plats och fixade felet, som visade sig vara ett rör som hade släppt. Vill också ge Office Management cred för snabbhet i de leveranser vi beställer. Stor whiteboardtavla till ett klassrum kom på några få dagar och våra snygga bildtavlor kom på en dag. Suveränt. 

 

Resultat

Nu har Henrik och Mia mer tid att ha kul med barnen och utveckla skolans aktiviteter, vilket visar sig i skolans resultat. Spiraskolan har positionerat sig som en av Sveriges bästa skolor. 

– Det har blivit mycket lättare att få saker löst, något som sparar tid och bekymmer. Det är lätt att få kontakt oavsett vilket ärende det gäller. Det, tillsammans med snabba leveranser, trevligt bemötande och snabb service gör att jag till och med hinner koppla av med en kopp kaffe, avslutar Henrik med ett leende. 

 

Om Spiraskolan

Spiraskolan är en fristående skola i Täby utanför Stockholm, med 280 elever från förskoleklass till årsklass 9. Skolan grundades år 2000 och har varit på Sveriges topp 10-lista fyra år i rad. Den är också första skolan i Sverige att bli ISO 9000-certifierad. Spiraskolan har en aktivitetsbaserad läromiljö med fokus på att stärka barnens självkänsla.

O.M Facility Management levererar: Förbrukningsmaterial, städning, kaffe och entrémattor.

Liknande artiklar

Chatta med oss
Chatten är stängd