Releye

En trivsam känsla och plats för alla

Releye grundades år 2000 och har blivit ett ledande konsultbolag inom strategi och lösningar för den digitala kunden. Med stor kompetens inom områdena kundrelationer, säljeffektivitet, marknad och digitalt beteende hjälper de sina kunder nå framgång med innovativa lösningar.

 

Flytta eller inreda smartare?

Kontoret började kännas för trångt för Releyes växande antal medarbetare och konsulter. Men i stället för att flytta till en större lokal bestämde de sig för att testa inrednings-rådgivning. Och det visade sig att det fanns en potential för smartare inredning. Bland annat tog stora skrivbord och ett konferensrum mitt i lokalen onödigt mycket av kontorets yta.

Redan kund hos Office Management

Releye var redan kund hos Office Management, som hanterar deras dokumenthantering. Att utöka samarbetet till att innefatta inredning var därför både smidigt och praktiskt, då det förenklar administrationen med en och samma kontaktyta för olika tjänster. Dessutom fick de god kontakt med Office Managements inredare Bella Everts.

– Vi pratade med flera olika inredare, men ingen var på samma nivå som Bella. Hon lyssnade, hade bra tankar och bollade idéer för att hitta den optimala lösningen.

Fasta och rörliga platser

Releye består dels av fasta medarbetare och dels av konsulter. Utöver ett visst antal stationära platser behövde de därför tillräckligt med rörliga platser för konsulterna. De ville också skapa en trivsammare känsla, med ett mer behagligt färgtema än det nuvarande röda. Dessutom behövdes ett nytt konferensrum.

Lösningen

De stora skrivborden byttes ut mot mindre, och bara det gjorde att de fick mycket bättre plats. Vidare gjordes konferensrummet om till arbetsplatser och istället inreddes mindre mötesrum. Förvaringsskåp i entrén sparar plats inne i lokalen, samtidigt som ståbord och sittgrupper erbjuder en plats att arbeta tillfälligt. Och istället för rött går kontoret nu i mjuka nyanser av blått och grönt.

Utmaning

- Inreda smartare för att utnyttja ytorna bättre
- Få plats med fasta och rörliga medarbetare
- Skapa en trivsam arbetsmiljö
- Nytt konferensrum

Resultat

- Nu får alla plats
- Sittgrupper och ståbord för spontana möten
- Egna förvaringsskåp
- Rymligare och mer behaglig känsla

 

Releye1.jpg

Releye3.jpg

Releye5.jpg

Liknande artiklar

Chatta med oss
Chatten är stängd