Kungsleden

Naturens fyra element

Kungsleden är ett av Sveriges större börsnoterade fastighetsbolag med en verksamhet som inriktar sig på att långsiktigt äga, aktivt förvalta, förädla och utveckla fastigheter. När fyra av deras konferenslokaler i toppmoderna Kista One behövde uppgraderas, hämtade vi inspiration från naturen.

 

Utgångsläge

Fyra konferensrum för mindre möten behövde moderniseras för att få husets hyresgäster att använda dem istället för att hyra in sig på andra ställen. Hyresgästerna, som bland annat består av många internationellt ägda bolag, har höga krav på funktion och design. Därför var det viktigt med representativa lokaler och sociala ytor med hög servicenivå.

Utmaningen

Först och främst var utmaningen att uppgradera rummen för att bli attraktiva för husets hyresgäster. Rummen skulle vara flexibla och tilltalande i sin möblering, och ge sina användare en trivsam upplevelse. Vidare önskade Kungsleden att skapa en liten ”snackis” om rummen genom att göra dem lite personligare.

Med inspiration från naturen

Office Managements inredare tog utmaningen på rak arm. Med inspiration från naturens fyra element fick rummen vart sitt tema; Jord, Eld, Luft och Vatten. Rummet ”Jord” inreddes i jordfärger, med jaktdetaljer på väggarna. ”Eld” fick detaljer i guld och koppar, ”Luft” fick fluffiga moln och ljusblåa toner medan ”Vatten” fick inslag av sjö och hav. Och samtliga rum är numera utrustade med senaste mötestekniken. Användningen av rummen har nu ökat betydligt och återkopplingen är enbart positiv.

Utmaningen

- Öka användningsgraden av konferensrummen
- Från bristfällig teknik till modern standard
- Skapa ”snackis” med personlig inredning

Resultat

- Personliga rum med vart sitt tema inspirerat av de fyra elementen
- Betydligt ökad användningsgrad av rummen
- Modern mötesrumsteknik levererad av Office Management

Kungsleden10.jpg

Kungsleden19.jpg

Kungsleden2.jpg

Kungsleden24.jpg

Liknande artiklar

Chatta med oss
Chatten är stängd