Hundstallet

Ett struligt telefonisystem, avsaknad av mobiltelefoner och ett överpris hos befintlig leverantör gjorde att Hundstallet valde en telefonlösning från Office Management. Ett val som de sparade både tid och pengar på.

 

Långa telefonköer

Hundstallet är en ideell förening som omplacerar och tar hand om vanskötta och bortsprungna hundar. Under en längre period hade de stora bekymmer med sitt telefonisystem, vilket resulterade i långa telefonköer och att många samtal inte ens kom fram. Med allt fler samtal in var behovet av en ny telefonväxel stort. Valet av leverantör föll på Office Management, mycket tack vare ett redan fungerande samarbete på dokumenthanteringssidan.

Från klarhet till klarhet…

Precis som med dokumenthanteringen så var Hundstallet mycket nöjda med den nya telefonväxeln och snart skaffade de även mobiltelefoni via Office Management, tillsammans med en applikation som gav bra överblick och kontroll. Skillnaden blev enorm. Plötsligt var det enkelt att placera, koppla vidare och lägga samtal i kö, vilket gjorde verksamheten avsevärt effektivare.

… till helhet

Från telefon- och IT-system till projektorer, informationsskärmar och kaffemaskiner – idag levererar vi en välfungerande helhetslösning till Hundstallet. Ett välförtjänt förtroende baserat på god kundvård och långsiktigt engagemang.

Liknande artiklar

Chatta med oss
Chatten är stängd