Green Carrier

Ett av världens största privatägda transportföretag 

Green Carrier är ett av världens största privatägda transportföretag med 30 kontor runt om i världen. Det är en utpräglad internationell verksamhet med en tydlig målsättning att minska resandet, genom att ersätta fysiska möten med virtuella alternativ, som är lika effektiva och användarvänliga.

Utmaning
Behov av en modern videokonferenslösning som håller så hög kvalitet att det kan ersätta ett fysiskt möte. Det måste vara enkelt att använda, tillgängligt från outlook, och inte dra för mycket bandbredd, eftersom verksamheten bedrivs i många länder med olika förutsättningar. Betydelsen av att se varandra i mötena är mycket viktigt i en internationell miljö, eftersom det är när man kan avkoda kroppsspråket i samtalet som förståelsen ökar.

Lösning
Acanobryggan gav en stor möjlighet att integrera traditionella videolösningar med Skype. Det är enkelt att boka från en kalender, samtidigt som videolösningen blir ett utmärkt komplement i ett större konferensrum. Lösningen drar heller inte så mycket bandbredd vilket gör den effektiv att använda internationellt.

Resultat
Tekniken fungerar perfekt! Utmaningen som kvarstår är att få medarbetarna att verkligen börja använda lösningen och se enkelheten i det. Resultatet kommer bli effektivare möten, mer fritid och mindre resor, vilket passar bra med GreenCarriers hållbarhetsprofil.

Liknande artiklar

Chatta med oss
Chatten är stängd