Ford

Flytt från Göteborg till Stockholm

Efter en 14 år lång vistelse i Göteborg var det ett affärsmässigt beslut som fick Ford att flytta sitt nya kontor till Stockholm. Men att flytta från Göteborg till Stockholm har sina utmaningar, vilket gjorde det nödvändigt att hitta en lösningsorienterad leverantör stor nog att hantera projektets omfattning. 

 

Inte bara praktiska utmaningar

Beslutet att återigen basera verksamheten i huvudstaden grundades i en större marknad för såväl företags- som privatförsäljning. Det nya kontoret låg dock inte nästgårds vilket ställde stora krav på den praktiska omställning. Det gamla kontoret i Göteborg skulle avvecklas, samtidigt som det nya kontoret i Stockholm behövde färdigställas. Därtill behövde verksamheten fortgå utan störningar under flytten. Även om många utmaningar var praktiska, så var personalen minst lika viktig. 


Problemlösning på hög nivå

När Office Management fick uppdraget att hantera det stora flyttprojektet behövde många knutar lösas parallellt. Inredningen i det gamla kontoret avvecklades, samtidigt som den nya lokalen färdigställdes och personalen hölls informerade. Rak kommunikation med löpande prisindikationer och smidiga lösningar på komplexa problem under projektets gång, garanterade att Ford kunde fortsätta sin verksamhet utan större störningar. Vår breda kompetens och stora engagemang visade sig vara ytterst värdefullt under hela resan. Idag har Ford flyttat in i sina nya lokaler i Stockholm och de får mycket beröm för sina lokaler.Utmaningen

Den dagliga verksamheten måste fortgå under flytten. Det gamla kontoret i Göteborg måste avvecklas, samtidigt som funktionen i de nya lokalerna i Stockholm måste säkerställas och personalen måste hållas informerade. Dessutom krav på en leverantör som tar hand om allt.


Resultatet

En flyttlösning till ett mycket konkurrenskraftigt pris, med rak kommunikation och löpande prisindikationer, som gav Ford tid till att fokusera på sin kärnverksamhet. Det gamla kontorets inredning avvecklades smidigt.

 

Liknande artiklar

Chatta med oss
Chatten är stängd