Corplus

När hemmakänslan är avgörande

Balansen mellan smart funktion och mänskliga möten är viktig för en levande arbetsplats som främjar idéer och produktivitet. Det var Corplus medvetna om när de tog tillfället i akt att anpassa sitt nya kontor efter sin verksamhet, och inte tvärtom.

 

Corplus skapar största möjliga värde åt sina kunder genom att erbjuda de bästa konsulterna inom Ekonomi, HR och Lön. Corplus hade växt i antalet anställda och startat nya affärsområden i form av rekrytering och behövde därför se sig om efter en ny lokal där de kunde skapa en mer representativ och bättre anpassad miljö för sin verksamhet. Office Management, som redan var en leverantör av skrivare till Corplus, blev ett enkelt val av leverantör av inredningsrådgivning.

 

Hemma-hos-känsla

Corplus hade två önskemål: det skulle finnas privata rum för intervjuer och det ville behålla den härliga hemma-hos-känslan från sitt tidigare kontor.

En part för allt

Att inredningsdesignern var på plats hela tiden, från start till mål och hade full koll, vilket var mycket uppskattat. Corplus upplevde det som väldigt bra och behagligt att bara ha en part som hanterar allt. AV-utrustning i form av projektor och duk, växtservice för en grön kontorsmiljö, sekretesstunna och nu även inredning, levererar Office Management.

Utmaningen

- Privata rum för intervjuer av kandidater
- Behålla Hemma-hos-känslan från tidigare lokal
- Förmedla Corplus "Cor" (hjärta) i inredningsdesignen

Resultatet

– Funktionellt kontor anpassat för verksamheten: en nedre våning för kunder och besökare, en övre våning för kontor och administration, samt ett konferensrum för interna möten.

– Hemma-hos-känslan finns kvar

– Ett levande kontor där medarbetare, kunder och besökare trivs.

– Corplus har AV-utrustning (projektor och duk), växtservice, sekretesstunna och inredning från Office Management.

Liknande artiklar

Chatta med oss
Chatten är stängd