Inredning koncept 3: Vi bygger nytt

Cellmax

– nästan allt nytt samt rumslig visuell identitet

När antennbolaget Cellmax behövde en helhetsleverantör för sina tjänster kontaktade de Office Management. Det resulterade i ett samarbete där O.M idag levererar IT-tjänster, mötesteknik och kontorstjänster som kaffe, vatten, inredning, växter och återvinning.

Utgångsläge

Efter ett byte av lokaler kände Cellmax att det var dags för en nystart och uppfräschning av kontoret. Tajmingen var perfekt då det var mitt under pandemin och alla arbetade hemifrån. Det gamla kontoret var färglöst och saknade en identitet som speglar Cellmax personlighet. En ny identitet skulle inte enbart skapa trivsel och göra det kul att gå till jobbet, utan också göra Cellmax till en attraktiv arbetsplats för nya medarbetare och potentiella partners.

- Att göra en större kontorsförändring i samband med en flytt där medarbetarna dessutom jobbade hemma på grund av pandemin, gjorde att vi kunde satsa fullt ut med färg och inredning som speglade Cellmax varumärkesprofil, säger Katarina Albinsson, Sales Operation, Cellmax.

 

Lösning – Inredningskoncept 3: Vi skapar nytt

Inredningskoncept 3 innebär en total omvandling. Med färgerna gult, lila och grönt som ingår i Cellmax grafiska profil, lyckades Office Managements inredningsdesigner Bella Everts skapa ett kontor som kändes mer energifyllt. Innan fanns inga växter, men nu har de fått en välkomnande mossvägg samt gröna växter som på ett enkelt sätt skärmar av och tillför liv.

- Cellmax behövde en tydlig visuell identitet. Jag tog del av deras grafiska profil och vi hade möten om vilken känsla de ville skapa på kontoret. Mitt mål var att göra en arbetsplats helt anpassad efter deras behov, säger Bella Everts.

 

Resultatet

Genom att använda en leverantör för många olika tjänster får Cellmax färre fakturor och endast en kontaktperson att vända sig till när det är något de behöver. Väldigt skönt, tycker Katarina Albinsson.

- Bemötandet och responsen på det nya kontoret har varit bra och vi är nöjda. Vi har nu ett fint kontor som vi är stolta över att visa upp med färgglada konferensrum och sköna soffor. Nu finns det fler ytor att utnyttja som tysta rum, samlingsplatser och sällskapsutrymmen som gör att vi kommer närmare varandra, avslutar Albinsson.

 

 

Om Cellmax

CellMax Technologies är en svensk tillverkare av antenner som används till basstationer i mobiltelefonisystem. Företaget grundades år 2001 och har sitt huvudkontor i Kista utanför Stockholm, med dotterbolag i Singapore och USA. Deras forskningscenter i Kista är bland världens främsta och används för att forska fram nästa generations basstationsantenner.  

Vill du veta mer om våra inredningskoncept?

Här kan du få mer information om hur vi kan hjälpa dig skapa ditt drömkontor. Vi är med dig i alla steg för att processen ska bli så smidig, snabb och kostnadseffektiv som möjligt.

Liknande artiklar

Chatta med oss
Chatten är stängd