Event

Sektion

Vill du veta mera om framtidens arbetsplats?

Nedan kan du läsa om kommande händelser och seminarium på Office Management. Anmälan kommer läggas upp allt eftersom. Vill du veta mer redan idag? Kontakta oss så kan vi berätta mer hur vi kan hjälpa just ditt företag. 

6 MAJ: Vad krävs för att få det smarta samhället att fungera?

Mats Olsson, Kairos Future och Peter Feldt, Wabani: Den stora förändringen mot det samordnade samhället har fått en skjuts av krisen – vad krävs för att den ska fungera? 

Beata Wickbom, digital förändringsledare och programledare för Engagemangspodden: Vad engagerar medarbetare idag och i Framtidens arbetsliv?

Christoffer Persson, Svenska Nomader: Hur engagerar arbetslivet en digital global nomad? 

Pontus Olsson, VP O.M Facility Management: Hur skapar du en stimulerande arbetsmiljö som attraherar medarbetare?

27 augusti: Vad händer om AI inte tar ditt jobb?

Hur påverkar den tekniska utvecklingen framtidens arbete? Kommer robotar att ta alla jobb? Och vad händer om de inte gör det? Den pågående digitaliseringen och i synnerhet AI-utvecklingen har inspirerat otaliga trendspaningar och framtidsvisioner, men i takt med att allt fler pratar om AI blir det också allt tydligare att begreppet behöver konkretiseras och sättas i ett sammanhang. Vad menar vi egentligen med artificiell intelligens och hur kommer det att påverka utbildning, arbetsmarknad och våra arbetsliv? 

Det här är några frågor som kommer besvaras på vårt seminarium med fokus på Framtidens Arbetsliv och AI. 

Eventets talare är Joakim Wernberg som är forskningsledare med inriktning mot megatrender och strukturomvandling på Entreprenörskapsforum.

Anmälan kommer närmare eventet.

Nyfiken på våra tidigare seminarium?

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så får du länkar till våra tidigare seminarium.

Tidigare seminarium

19 mars 2020

Maria Göthe, Wise IT berättar om svenskarnas inställning till distansarbete. Calle Rosengren, Lunds Universitet pratar om vad som händer när arbete och fritid går ihop. Andreas Melin, Coor berättar hur videoteknik möjliggör distansarbete.

30 Jan 2020

Lena Lid Falkman, Ek Doktor vid Handelshögskolan i Stockholm pratar bland annat om självledarskap. Henrik Byström från Microsoft pratar om det moderna arbetssättet och medarbetarfokus.

27 nov 2019

Susanne Wahlström, CMO på Office Mangement introducerar 4 trender. Anette Wilnersson på Betongfabriken pratar om stimulerande arbetsmiljö och Niclas Nilsson ger dig 5 tips till framtidsanpassat ledarskap.