Val av telefonväxel - 4 steg till en effektivare telefonilösning 

Vad ska du tänka på vid köp av ny telefonväxel? Nedan visar vi fyra steg till en mer kostnadseffektiv och användarvänlig telefonilösning.

 

Har du redan en företagsväxel men vill veta hur du kan effektivisera den?

Boka rådgivning, så hjälper en av våra telefoniexperter dig.  

Steg 1: Välj en operatörsoberoende flexibel växellösning 

Molnlösningar ger flexibilitet. Det gäller även telefonilösningar och företagsväxel i molnet. Två viktiga krav när du ska köpa ny växel är därför att kunna lägga till och ta bort anknytningar samt att vara operatörsoberoende. Då sparar du kostnader och får större frihet att växa.

Tjänst: O.M Connect 

 

Steg 2: Se över dina operatörsavtal  

Telefonräkningarna skenar och du har inte riktigt koll på varför? Detta kan bero på den förändrade datatrafiken och behovet av telefoni bland dina anställda. Med större rörelse i arbetsmarknaden förändras behoven oftare, och även operatörernas villkor. Se därför över dina operatörer när du uppgraderar din telefonilösning med en molnväxel.

Tjänst: O.M Operatörsrådgivning för optimalt val av abonnemang 

 

Steg 3: Sälj av gamla mobiler och ge nytt liv med återbruk  

Många mobiler byts ut innan livslängden är helt slut. Det kan tyckas som resursslöseri, men i en uppkopplad vardag där telefonen är ett viktigt arbetsredskap kan det vara affärskritiskt att medarbetarna har tillgång till nya modeller. Telefonen kan dock få nytt liv hos någon annan. Att återvinna gamla mobiler är en outnyttjad potential som både skonar planeten och sparar kostnader.

Tjänst: Mobiltelefon Recycling hjälper dig att hitta bästa priset på återköp av dina gamla mobiler och rensar dem till fabriksny inställning för återanvändning.

 

Steg 4: GDPR-säkra din mobilpark  

En borttappad eller stulen företagsmobil är inte bara en förlust av hårdvara, utan i orätta händer är det framför allt en säkerhetsrisk. En mobil innehåller mycket IT och känslig information. GDPR har satt fokus på frågan. En säkrad mobilpark är en bra försäkring.

Tjänst: Vi hjälper dig att hitta den rätta Mobile Device Management-lösningen för ditt företag. 

                  

Liknande artiklar

Chatta med oss
Chatten är stängd