{{ctrl.viewMoreText}}

News

Växtvärk på Zoo

Växtvärk på Zoo

Tvärtemot vad man först tänker på så var växtvärken på Arken Zoo främst organisatorisk. Den hade alltså ingenting med djur att göra. Däremot lyfter Jesper Ahlquist, Mergers & Aquiaitions Manager, fram flera utmaningar.

 

Berätta, varför valde ni att flytta?

Vi var trångbodda, organisationen växer och vi ville flytta till ett nytt och modernt kontor för att kunna skapa en mer trivsam och effektiv arbetsplats.

 

Vad har Office Management med allt detta att göra då?

Vi har arbetat med dem under en längre tid på andra områden, exempelvis kontorsmaterial. De har varit en pålitlig samarbetspartner under en lång tid och när vi blev erbjudna denna tjänst till ett konkurrenskraftigt pris, fanns det en klar fördel med att ha en och samma kontakt. Om man jämför och letar runt lite, så är det rätt ovanligt att kunna få en person på plats från början, som tittar på ritningarna och kommer med förslag. Till exempel vad gäller inredningen, hur vi placerar väggar och planerar konferensrum. Vanligen krävs flera olika roller till detta, men inte nu, och dessutom möblerade de kontoret också. Detta underlättade för mig eftersom det är snålt med tid, men också för alla andra som har heltidsjobb att sköta. 

 

Hur reagerade personalen på nyheten om flytten?

Personalen har tagit det bra. De tyckte att det skulle bli kul att flytta. Våra tidigare i Hägernäs i Täby var slitna, och när vi flyttade till ett modernt kontor utanför Kista var skillnaden totalt. Lokalerna var i två helt olika ligor. Vi hade länge diskuterat en flytt och det var skönt att äntligen få det gjort. Så många var helt enkelt spända och förväntansfulla.

 

Hur gick det flytten?

Perfekt! Det nya kontoret är uppe och på plats, möblerat och klart. Utan större driftstopp dessutom.

 

Kontakta oss