Förvärv

Office Management har förvärvat Enskede Kontorsmaskiner

På torsdagen den 1 juli blev det klart att Enskede Kontorsmaskiner förvärvas av Office Management. Office Management har sedan ca 10 år tillbaka samarbetat med företaget och bl.a. varit behjälpliga med servicen av kundernas system.

– Detta är ett bolag med en lång historia i marknaden och som lokalt är väletablerade och kända för sin kundkrets. Ägarna har brunnit för sitt företag, men nu har tiden kommit när de väljer att trappa ner och överlåta bolaget till oss, säger Peter Uddfors VD och koncernchef på Office Management.

Konkret innebär förvärvet att ansvaret för kunderna flyttas över till Office Management från den 1 juli 2021.

– Vår ambition är att kunderna från Enskede Kontorsmaskiner skall känna sig så väl omhändertagna som möjligt av oss, därför har vi utsett en huvudkontakt för alla överflyttade kunder, berättar Mats Ågren som är affärsområdeschef för dokumenthantering på Office Management.

Kontaktpersonen blir Magnus Fredriksson som har mångårig erfarenhet från branschen. Som kund kan man dock fortsätta beställa service och tillbehör som tidigare under en övergångsperiod. Office Management ser fram emot att vidareutveckla de fina kundrelationer och samarbetet som Enskede Kontorsmaskiner byggt upp genom åren.

Parterna har enats om att inte kommunicera priset för transaktionen.

Liknande artiklar

Chatta med oss
Chatten är stängd