Supportsida för

Sharp skrivare

Här finner du information om Sharp multifunktionsskrivare. Att utföra enklare underhåll på din skrivare är faktiskt inte särskilt svårt. Om du exempelvis har problem med papper som fastnat, behöver byta toner eller resttonerbehållare, fylla på med häftklammer, rengöra laserglasen eller annat så hittar du filmer som beskriver hur du ska göra på denna sida. Så testa gärna att fixa pappersstopp, tonerbyte, klammerbyte och annat skrivarunderhåll på egen hand med hjälp våra pedagogiska instruktionsfilmer.

Om du fortfarande upplever problem med din skrivare eller önskar personlig service är du givetivs alltid välkommen att kontakta oss på Office Management.

Vanliga frågor om Sharp multifunktionsskrivare

Det kan bero på att laserglasen är smutsiga. Leta upp din skrivarmodell ovan, klicka på länken för att gå in på supportsidan och titta på filmen som heter Så rengör du laserglasen. Prova därefter att följa instruktionerna.  
 
Om du inte hittar din skrivare eller om detta inte skulle hjälpa är du alltid välkommen att kontakta vår support så hjälper vi dig.

Detta kan bero på att dokumentet har fel format eller att skrivarens kassetter saknar den papperstypen. Med hjälp av denna instruktion så kan du "tvinga" ut utskriften på ett annan papperstyp som finns i maskinen genom att välja en kassett i displayen:

  • Tryck på knappen "Kontrollera jobb".
  • Markera aktuellt jobb.
  • Välj alternativ "Välj papper på nytt" eller "Avbryt/ta bort".
  • Välj en markerad kassett, t.ex. A4, sedan OK
  • Jobbet kommer ut, men är ej anpassat efter detta format.

Om du upplever problem med din skrivare är du alltid välkommen att kontakta vår support så hjälper vi dig.

Hittar du inte det du söker? Ställ din fråga här.

Här kan du kontakta vår trevliga supportpersonal. De kommer att svara på alla dina frågor så snart som möjligt.

Liknande artiklar

Chatta med oss
Chatten är stängd