Säker vård börjar med säker IT

När du tar emot patienter i det ditigala rummet, oavsett hur du gör det, ställs höga krav på säkerheten. Vårdpersonal behöver säker inloggning och kommunikationen mellan patient och vårdgivare behöver till exempel ske med GDPR i åtanke. Därför lägger vi stor vikt vid din IT, det är trots allt själva kärnan till alla system.

Hjärtat i din verksamhet

Som ett litet eller medelstort företag har du rätt att vara en del av en framtida marknad och den digitala samhällsutvecklingen. Därför är vi passionerade vårt uppdrag att ge dig rätt förutsättningar och resurser att kunna konkurrera med de stora aktörerna i din bransch. Med våra molnbaserade IT-lösningar, tillvalstjänster och människorna som hjälper dig att dra nytta av den senaste tekniken, får du en modern vårdklinik som kan möta framtidens behov.

Behöver du råd?

Vi lägger alltid stor vikt vid din IT eftersom det är kärnan till alla system. Därför är vi alltid öppna för att diskutera smarta drift- och säkerhets lösningar som gynnar just din vårdklinik. Hör av dig så berättar vi mer!