Säker videolösning

Med flera funktioner för enkel kommunikation och administration ser vi till att du kan ta hand om dina patienter via datorn, mobilen eller surfplattan. Du bjuder enkelt in dina patienter till möten, har full koll på din kalender och hanterar drop-in besök. Allt sker via en krypterad, säker och trygg videolösning, som gör att du kan erbjuda vård till fler människor som behöver det.

Smarta funktioner

Digitalt väntrum

Vi erbjuder ett spektrum av alternativ inom e-hälsovård. Vi ger dig till exempel möjligheten att skapa en skräddarsydd applikation för enkel kommunikation med dina patienter. Om du föredrar att kommunicera via video genom olika callcenterlösningar, där både du och dina patienter får tillgång till ett digitalt väntrum, ordnar vi det med. Du får det levererat helt integrerat eller fristående med digitaliserad anamnes, samordnad individuell planering, SIP-möten och bokning. Kontakta oss så berättar vi mer!

Integration för framtiden

Det smidiga med att arbeta digitalt är att befintliga system går att integrera med nya. Vår videolösning för digitala patientmöten ger dig en unik möjlighet att integrera mot din övriga kommunikation. Från traditionell videokonferens, till telefoni och Skype. Det öppnar många dörrar, skapar nya möjligheter och öppnar upp för utveckling av framtidens system. Som en ledande leverantör av professionella videokonferenslösningar på global nivå ser vi till att du får det du behöver.

Vill du ha hjälp att komma igång?

Vi hjälper gärna till att sätta upp en videolösning för ditt digitala patientmöte. Kontakta oss för rådgivning och kostnadsförslag, så återkommer vi så fort vi kan.