Digital vård för framtiden

Vi är passionerade vårt uppdrag att ge dig rätt förutsättningar och resurser på din resa mot att bli en mer digital vårdverksamhet. För det är en resa som kräver tid och stor förståelse för hur modern teknik utnyttjas bäst och var man börjar i processen. Samtidigt vet vi att det finns tusen andra saker som kräver din uppmärksamhet varje dag och att tiden knappt räcker till ändå. Därför tar vi fullt ansvar för hela din digitaliseringsresa och finns med dig hela vägen. Från start till mål. Det innebär att du kan fortsätta att ägna dig åt dina patienter och din verksamhet, så ser vi istället till att driva projektet framåt och att du får en modern vårdklinik rustad för framtiden.

8000 kunder senare

I 25 år har vi hjälpt över 8000 kunder att kommunicera och samarbeta mer effektivt. Vårt erbjudande mot vårdkliniker är inget undantag. Det är nämligen ett resultat av vår långa erfarenhet som gett oss specialistkunskap. Kunskap vi nu ställer till ditt föfogande när vi anpassar varje liten del till din verksamhet, för att den stora helheten ska fungera ännu smidigare. Lägg till stort engagemang och lokal närvaro i hela Norden, så har du en stabil partner att räkna med.

O.M at your service

Med O.M At your Service är vårt mål att alltid erbjuda dig kvalificerad service och support. Därför förser vi dig med människorna som hjälper dig att dra nytta av den senaste tekniken och som har full koll på vårdklinikens specifika behov. När du blir vårdkund hos oss får du ett supportnummer för alla tjänster och vi är alltid tillgängliga närhelst du behöver oss.

Fördelar för hela vårdkedjan

Patienten

Med möjlighet till onlinebokning, flexibilitet i valet av läkarmötet som kan ske både på distans eller på kliniken, sms-påminnelser för automatiskt återkoppling och planering, ökar tillgängligheten och servicegraden för dina patienter.

Vårdkliniker

Få digitala hälsodeklarationer skickade automatiskt till patientjournalen eller låt ett operationsplaneringsverktyg automatiskt synka scheman, resurser, lediga operationsrum och boka en patienttid.

Vårdplanerararen

Ju fler vårdgivare som är anslutna och visar sin tillgänglighet i samma system, desto fler kan erbjudas möjligheten att vårda patienter. Det innebär kortare ledtider för patienterna och för dig som vårdplanerare ger det en flexibilitet i arbetet.