Xite – en del av O.M

IT-lösningar och infrastruktur

Xite, som numera är en del av Office Management, erbjuder helhetslösningar inom IT-infrastruktur. Våra specialist­områden är design, implementation av lösningar, drift och underhåll.

Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa dig.Klimatkompenserad.png

Vårt erbjudande till dig

Vi på Xite och Office Management är fast beslutna att ge våra kunder marknadens bästa teknik och service samt de rätta förutsättningarna för att verksamheten skall utvecklas optimalt. Vi hjälper våra kunder att digitalisera med rätt ambitionsnivå och utgår från verksamhetens digitala mognad.

Xite erbjuder helhets­lösningar inom IT-infrastruktur samt specialist­kompetens inom design och implementation av IT-lösningar. Genom Xites mångåriga erfarenhet av IT-drift och IT-underhåll inom läkemedels­branschen kan Office Management tillsammans med Xite erbjuda professionella IT-miljöer och kontors­tjänster till befintliga och nya kunder. Flexibelt, smart och hållbart är våra centrala nyckelord, och dessa präglar lösningarna. 

prev

Managerad IT

 • Övervakning, underhåll och hantering av kundens IT-miljö. Inkluderar allt från komplett outsourcing till support för företagens egna IT avdelning
 • Inkluderar on-premises, cloud eller hybridlösningar
 • Vi fungerar som en komplett service provider med ett stort varierat utbud av tjänster

Konsulttjänster

 • Infrastukturlösningar
  – design och implementation
 • Säkerhetslösningar
  – konsultation inom kommunikation och säkerhet
 • Strategiska partnerskap
  – driver i installations­projekt tillsammans med leverantörer, t.ex. POS-system eller IoT
 • Spetskompetens
  – vi hjälper andra konsult­bolag inom våra specialist­områden

Produkter

 • Licenser och licensavtal för programvara och tjänster
 • Hårdvaruprodukter till en tjänstebaserad prismodell
next

Fiber - säker internet

Office Management levererar tillsammans med vårt dotterbolag 1Access en säker och robust internetuppkoppling. Genom att vi kan återanvända hårdvara besparas över 90% av klimatpåverkan jämfört med nyproducerad hårdvara. Lösningen drivs med 100% förnybar energi.

X-ONE 365 Cloud Security

Skydda din 365-miljö

Inställningar i en Microsoft 365-miljö är komplexa och svårnavigerade för de flesta. Här kan vi som enda leverantör i IT-branschen erbjuda X-ONE 365 Cloud Security, en lösning som automatiskt ser till att skydda dig som kund. Regelverk kring säkerhet som är specifikt för din verksamhet konfigureras, och sen sköter X-ONE 365 Cloud Security resten. 

Om Xite

Xite är ett konsultbolag med fokus på helhetslösningar inom IT-infrastruktur. Vi samarbetar nära med flera ledande tillverkare och leverantörer inom mjukvara och hårdvara. Vi är Microsoft Solutions Partner, vilket innebär att vi har det högsta och mest kvalificerade partnerskapet med Microsoft. Dessutom är vi certifierad Fortinet Expert Partner, HP Enterprise Partner, Exterme Certified Partner och Lenovo Gold enterprise Partner. Alla våra konsulter har lång erfarenhet inom IT och spetskompetens inom ett eller flera områden. I rollen som rådgivare bygger vi på Xite ett nära och långsiktigt samarbete med våra kunder.

Bland våra kunder hittar du huvudsakligen stora och medelstora företag med placering i Stockholmsområdet samt Uppsala.

Kontakta Xite

Besöksadress Uppsala

S:t Persgatan 6
018-751 20 00

E-post

sales@xite.se

Fax

018-751 20 99

Besöksadress Stockholm

Kungsgatan 29
08-122 010 00

Org.nr.

556665-1831

Bankgiro

5855-6432

Chatta med oss
Chatten är stängd