Skydda dina tillgångar

Information är grunden för samarbete och kommunikation. Vi styr våra processer med information och vi förmedlar vår kunskap med den. Vi använder information för i princip alla uppgifter vi ska utföra i våra jobb och måste kunna lita på att den finns tillgänglig när vi behöver den. Dels att den inte är manipulerad eller förstörd, dels att rätt personer kommer åt informationen. Att hålla en hög informationssäkerhet är förstås viktigt och en hög prioritet för seriösa företag. Därför har vi utvecklat tjänster som skyddar din information och får dig att känna dig trygg i molnet.

Våra säkerhetstjänster

Filbackup

Vi säkerställer att dina utvalda filer finns tillgängliga om du skulle råka radera dem, både fysiskt och i molnet. Skulle olyckan vara framme återläser vi din information och inget av det arbete du gjort går förlorat. Denna tjänst är ett smart komplement till din egna backup.

Full backup

Vi hjälper dig att backa upp hela klienten eller servern, både fysiskt och i molnet. Skulle olyckan vara framme återläser vi din fullbackup till den hårdvara som passar bäst för tillfället. Denna tjänst är med andra ord en fulländad backup av informationen i din verksamhet.

O365 backup

Mail, OneDrive, OneNote, SharePoint och andra användarnära applikationer som ingår i O365 backas upp efter ditt behov och tidsperspektiv. Vi levererar en enkel lösning för att säkerställa all data i O365 och det är ett smart sätt för dig att ytterligare säkra upp din data.

Antivirusskydd

Att kunna skydda dina klienter från externt hot med ett av marknadens ledande antivirusprogram är ovärderligt. Tillsammans med en intelligent brandvägg är du väl rustad mot potentiella hot.

Enterprise mobility security (EMS)

Utöka säkerheten i din O365 lösning med produkter som höjer säkerhetsnivån för hela din verksamhet. När du adderar MS 365, får du förutom Windows 10 Enterprise, automatiskt en högre säkerhetsnivå inbyggd med Enterprise Mobility and Security (EMS).

Behöver du hjälp med något?

Kontakta Roger Karlsson så hjälper han dig. 

Chatta med oss
Chatten är stängd