Vad är SharePoint?

SharePoint är ett enkelt smart intranät anpassat för olika plattformar.

Informera och engagera organisationen

Skapa sammanhållning och informera medarbetarna via intranätet. Genom att dela gemensamma resurser och program på webbplatser och portaler så höjs effektiviteten i organisationen. Lätt att hålla sig informerad med anpassade, riktade nyheter på webben och i SharePoint-mobilapparna.

Nya affärsprocesser

Öka produktiviteten genom att ta fram olika processer – från enkla uppgifter som aviseringar och godkännanden till komplexa arbetsflöden. Med SharePoint-listor, filbibliotek, Microsoft Flow och PowerApps skapar du digitala funktionsrika miljöer i formulär, arbetsflöden och egna appar för alla slags enheter.

Vilka projekt passar SharePoint till?

SharePoint är en viktig del i den digitala arbetsplatsen och passar som tex intranät eller ledningssystem. Fokus är att skapa en plattform med kommunikation, samarbete, processer och integrationer.

Den digitala arbetsplatsen handlar om att skapa en helhet av alla de verktyg och applikationer man behöver för sitt arbete. SharePoint som plattform har unika förutsättningar för att underlätta detta. Integrerat med Microsoft Office bidrar det till ett effektivt arbetssätt för dig och dina medarbetare.

Behöver du hjälp med något?

Kontakta Roger Karlsson så hjälper han dig. 

Chatta med oss
Chatten är stängd