Vad är OneDrive?

Dela, lagra och få åtkomst till delade filer i Microsoft 365, inklusive Microsoft Teams, från alla dina enheter. Redigeringar som du gör offline laddas automatiskt upp nästa gång du ansluter.

Åtkomst till dina filer överallt

Dela filer internt och externt

Enhetsoberoende

OneDrive ger dig åtkomst överallt

Med OneDrive har du åtkomst till alla dina filer var du än är. Det är integrerat med Office och förinstallerat med Windows. Arbeta med filer offline genom att automatiskt synkronisera filerna till skrivbordet. Du kommer åt filerna på Windows, Mac eller mobila enheter.

Dela inom och utanför organisationen

Dela dina filer med OneDrive så att andra kommer åt dem på ett smidigt och säkert sätt, både inom och utanför organisationen. Du kan enkelt hålla koll på all aktivitetshistorik i filer och se till att alla jobbar mot samma mål. Med SharePoint kan du hantera och dela filer eller mappar, på gruppwebbplatser, intranätplatser och i hela organisationen.

Redigera och uppdatera filer

När du arbetar i en fil och sparar den direkt i OneDrive eller SharePoint uppdateras alla ändringar du gör på ett smidigt sätt. Du kan påbörja redigeringen med Office på en enhet och avsluta den på en annan enhet. Du har dessutom tillgång till en rad olika verktyg för att göra markeringar och skriva kommentarer i dokumenten.

Vill du veta mer om våra IT-tjänster?

Kontakta Roger Karlsson så hjälper han dig. 

Chatta med oss
Chatten är stängd