Teams: Digitalt samarbete 
– mer än bara videomöte

Microsoft Teams är en molnbaserad plattform utvecklad med samarbete och effektivitet i fokus. Dess tjänster förenklar ditt dagliga arbete och tar teamwork till en ny nivå, oberoende av plats. Tänk dig digitala möten utan strul, tillgång till dina dokument var du än är, samarbete i realtid, lägre telefonikostnader och smart projektplanering. Här finns alla verktyg som möjliggör ett mer fokuserat och flexibelt arbete, oavsett storlek på företag.

Utvecklat för alla typer av företag

Kommunicera och samarbeta effektivt

Säker lösning som skyddar er information

Med Teams spelar platsen ingen roll

Teams en komplett och säker lösning för digitala möten, chat och samarbete inom företag såväl som med externa parter. Med Teams är det enkelt att samarbeta i små och stora grupper. Dokument kan redigeras av flera personer samtidigt och filer kan delas med appar som Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint och Power BI. Du kan också integrera Teams med din företagsväxel för fler smarta funktioner som förenklar din arbetsdag.

Microsoft Teams är Microsofts snabbast växande företagsapplikation någonsin och det är inte så konstigt med tanke på hur väl det underlättar samarbetet för både små och stora företag.

 

Vill du veta mer om våra IT-tjänster?

Kontakta våra rådgivare så får du hjälp så snart som möjligt. 

Chatta med oss
Chatten är stängd