Teams: Digitalt samarbete 
– mer än bara videomöte

Microsoft Teams är en molnbaserad plattform utvecklad med samarbete och effektivitet i fokus. Dess tjänster förenklar ditt dagliga arbete och tar teamwork till en ny nivå, oberoende av plats. Tänk dig digitala möten utan strul, tillgång till dina dokument var du än är, samarbete i realtid, lägre telefonikostnader och smart projektplanering. Här finns alla verktyg som möjliggör ett mer fokuserat och flexibelt arbete, oavsett storlek på företag.Klimatkompenserad.png

Utvecklat för alla typer av företag

Kommunicera och samarbeta effektivt

Säker lösning skyddar er data

Med Teams spelar platsen ingen roll

Teams en komplett och säker lösning för digitala möten, chat och samarbete inom företag såväl som med externa parter. Med Teams är det enkelt att samarbeta i små och stora grupper. Dokument kan redigeras av flera personer samtidigt och filer kan delas med appar som Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint och Power BI. Du kan också integrera Teams med din företagsväxel för fler smarta funktioner som förenklar din arbetsdag.

Microsoft Teams är Microsofts snabbast växande företagsapplikation någonsin och det är inte så konstigt med tanke på hur väl det underlättar samarbetet för både små och stora företag.

 

Teams Rooms - mötesrum 2.0

Microsoft Teams kan nu kompletteras med konceptet Microsoft Teams Rooms som tar med Teams fantastiska funktioner till mötesrummet, vilket ger dig effektiva möten med enkel användning, optimerad driftsäkerhet och smarta funktioner som underlättar i ditt möte med interna och externa parter.

Med Teams Rooms bokar du ditt möte som vanligt i Outlook eller Teams, du går till mötesrummet och väl där är allt förberett och klart, med teknik som startar upp automatiskt. En tydlig touchpanel ger dig översikt över aktuella och kommande möten och anslutningen till mötet sker med ett knapptryck.

Eftersom stora delar av licensieringen redan finns på plats genom Office 365 är Teams Rooms ett prisvärt val för många företag.​

Flexibel telefoni med teamskoppling

Vässa din konkurrenskraft med moderna telefonilösningar. Den stationära telefonen och växeln har bytts ut mot flexibla molnbaserade tjänster. Integrera Teams med våra skräddarsydda lösningar.

Vill du veta mer om våra IT-tjänster?

Kontakta våra rådgivare så får du hjälp så snart som möjligt. 

Chatta med oss
Chatten är stängd