Microsoft 365 - Alla verktyg du behöver oavsett plats

Med våra molnbaserade IT-tjänster, tillvalstjänster och människorna som hjälper dig att dra nytta av den senaste tekniken, blir du en aktör att räkna med. Med smarta verktyg från Microsoft så som Microsoft Teams, OneDrive och Sharepoint kan ditt företag komma långt. Klimatkompenserad.png

Vad är Microsoft 365?

I Microsoft 365 sammanförs den högklassiga produktiviteten i Office 365 med enkel enhetshantering och säkerhet så att människor och information kan kopplas samman på ett nytt intelligent sätt. Förutom det som Office 365 innehåller såsom e-post, dokumenthantering, lagring, videokonferenser och Office-verktygen (Excel, Word, Powerpoint och Outlook mm) så innehåller Microsoft 365 både Enterprise Mobility Security (EMS) som har avancerade säkerhetsfunktioner och Windows 10.

Hög säkerhet med Microsoft 365

Med Microsoft 365 kan du enkelt skydda dokument och information så det inte hamnar i fel händer. Det skyddar även ditt företag mot virus, ransomware och phishing. 

 

Frågor och svar

Det finns väldigt många funktioner i Microsoft 365 där Teams ingår. Olika prenumerationer ger olika tillgång och det beror på vilka funktioner du önskar. Vi hjälper dig hitta rätta funktionerna just för din verksamhet.

Därför att det är en komplett lösning som passar små som stora organisationer. Det är dessutom säkert, tillgängligt, anpassningsbart och oerhört smidigt.

Det är en plattform för samarbete med chat, ljud och video samt möjlighet att ansluta en mängd andra tjänster och funktioner. Med Teams kan du och dina kollegor samarbeta effektivt oavsett arbetsplats.

Det finns olika prenumerationer med tillgång till en rad olika funktioner. Vilka funktioner du behöver beror på hur din organisation vill samarbeta. Vi hjälper dig självklart hitta rätt just för din verksamhets behov.

Ja, självklart. Vi har IT-specialister, IT-tekniker och rådgivare som guidar dig och hittar rätt IT-lösning för din verksamhet. Om du vill kan vi bli din IT-avdelning och ta fullt ansvar för hela ditt företags IT-drift.

Med en tjänst som Microsoft 365 finns det många funktioner som säkerställer att all din information är krypterad och skyddad mot cyberhot och datorintrång.

När det gäller företagsdatorer rekommenderar vi en dator som är anpassad för arbete. Vi rekommenderar också att det finns möjlighet att få support vid behov.

Kontakta oss

Har du några speciella önskemål eller funderingar? Kontakta oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

Boka rådgivning

Vill du veta mer om våra IT-tjänster? Kontakta våra rådgivare så får du hjälp så snart som möjligt. 

Chatta med oss
Chatten är stängd