Arbetsplats som tjänst

Koncentrera er på det som är viktigt - att utveckla verksamheten.  Tjänsten inkluderar licenser, support och hårdvara. Vi blir din IT-partner där allt ingår i den fasta månadskostnaden. Vi levererar en fullmatad helhetslösning med en dator från ledande tillverkare där du kan känna dig helt trygg med att alla dina grundbehov kring IT-arbetsplatsen hanteras.

Vad ingår i arbetsplats som tjänst?

  • Microsoft 365
  • Trygghetspaketet 
  • Backup M365
  • Enhetshantering
  • TCO certifierad hårdvara
  • Återtag av hårdvara

Klimatkompenserad

Kostnadskontroll

Helhetslösning

Trygghet

Vi vill att du som kund till oss skall känna dig trygg och därför genomsyrar det hela tänket på tjänsten. Vi säkrar din IT-miljö, från molntjänst till klient. Vi ser till att ditt data är säkerhetskopierat om något oförutsett händer. Om din klient går sönder eller tappas bort ser vi till att du bibehåller din produktivitet genom att du med vår tjänst alltid har låneenheter till hands.

Hållbarhet

Genom arbetsplats som tjänst erbjuds du bland annat TCO certifierad hårdvara vilket bidrar till schystare arbetsvillkor i leverantörskedjan, och en lägre miljöpåverkan. När hårdvaran behöver bytas ser vi till att den tas tillvara för att återanvändas eller återvinnas på bästa sätt. Tjänsterna i våra egna datacenter driftas med 100% förnybar energi. Dessutom är arbetsplats som tjänst 100% klimatkompenserad.

Flexibel

Vår tjänst är molnbaserad vilket skapar en modern lösning som stödjer det hybrida arbetssättet. Lösningen kan användas på företags- och hemmakontoret eller vid distansarbete. Den dynamiska kostnadsmodellen följer verksamhetens behov i med och motgång. Modellen baseras på en fast månadskostnad. 

Anpassningsbar

De vi har gjort är att vi har tagit fram tjänster som kan adderas och integreras i den tjänsten som tex, skrivartjänster, mötesrum, telefoni. Till det har vi ett antal tjänster som kan öka er produktivitet.

Är du intresserad av arbetsplats som tjänst?

Kontakta våra rådgivare för mer information. 

Chatta med oss
Chatten är stängd