IT-tjänster för din digitala arbetsplats

Vi skräddarsyr din digitala arbetsplats och kan även bli din IT-avdelning. Som din strategiska IT-partner utrustar vi dig med allt du behöver för att vara redo för framtidens arbetsplats redan nu. Vi tar fullt ansvar för din IT-drift och ser helt enkelt till att allt bara fungerar.Klimatkompenserad.png

Digitalt tillväxtpaket

Vi på Office Management har tagit fram och vill erbjuda dig som snabbväxande företag möjligheten - oavsett vem du är, vilken bransch du arbetar i eller storleken på ditt företag en cybersäker digital arbetsplats som är hållbar och framtidssäker.

X-ONE 365 Cloud Security

Skydda din 365-miljö

Inställningar i en Microsoft 365-miljö är komplexa och svårnavigerade för de flesta. Här kan vi som enda leverantör i IT-branschen erbjuda X-ONE 365 Cloud Security, en lösning som automatiskt ser till att skydda dig som kund. Regelverk kring säkerhet som är specifikt för din verksamhet konfigureras, och sen sköter X-ONE 365 Cloud Security resten. 

Hur ser din arbetsdag ut?

Alla arbetar olika. Hur ser din verksamhets behov ut? Vi anpassar din IT-miljö så att den digitala arbetsplatsen fungerar perfekt för dig.

 • IT som tjänst
 • Digital arbetsplats
 • Virtuellt skrivbord
 • Wifi och nätverk
 • Grön IT
 • Microsoft 365
 • Teams expertis
 • Säkerhet
 • Klienter
 • Rådgivning
 • Utbildning

 

Har du koll på din IT-säkerhet?

En av trenderna som vi identifierat för framtidens arbetsplats är säkerhet i molnet. För att du som vår kund och IT-partner ska känna dig säker på att din IT-miljö är skyddad, har vi tagit fram olika säkerhetspaket. Läs mer hur vi kan hjälpa dig med IT-säkerhet.

Några av våra kunder

Frågor och svar

Det finns väldigt många funktioner i Microsoft 365 där Teams ingår. Olika prenumerationer ger olika tillgång och det beror på vilka funktioner du önskar. Vi hjälper dig hitta rätta funktionerna just för din verksamhet.

Därför att det är en komplett lösning som passar små som stora organisationer. Det är dessutom säkert, tillgängligt, anpassningsbart och oerhört smidigt.

Det är en plattform för samarbete med chat, ljud och video samt möjlighet att ansluta en mängd andra tjänster och funktioner. Med Teams kan du och dina kollegor samarbeta effektivt oavsett arbetsplats.

Det finns olika prenumerationer med tillgång till en rad olika funktioner. Vilka funktioner du behöver beror på hur din organisation vill samarbeta. Vi hjälper dig självklart hitta rätt just för din verksamhets behov.

Ja, självklart. Vi har IT-specialister, IT-tekniker och rådgivare som guidar dig och hittar rätt IT-lösning för din verksamhet. Om du vill kan vi bli din IT-avdelning och ta fullt ansvar för hela ditt företags IT-drift.

Med en tjänst som Microsoft 365 finns det många funktioner som säkerställer att all din information är krypterad och skyddad mot cyberhot och datorintrång.

När det gäller företagsdatorer rekommenderar vi en dator som är anpassad för arbete. Vi rekommenderar också att det finns möjlighet att få support vid behov.

Vill du veta mer om våra IT-tjänster?

Kontakta våra rådgivare så får du hjälp så snart som möjligt. 

Chatta med oss
Chatten är stängd