CSR

Alla företag har ett stort socialt ansvar att ta. Vi är inget undantag, för våra möjligheter att ge tillbaka och påverka vår omvärld är stora. Men det är en sak att prata om och en helt annan att faktiskt agera. Vi föredrar att låta våra handlingar tala för sig. Med ett transparent och etiskt uppförande som bidrar till en positiv samhällsutveckling arbetar vi därför för en hållbar framtid. I Norden och övriga världen. Det gör det extra viktigt att våra initiativ gör reell skillnad och präglas av ett långsiktigt förändringsarbete. Det är Corporate Social Responsibility (CSR) för oss.

SOS Barnbyar

SOS Barnbyar gör allt de kan för att inget barn ska växa upp ensamt. Visionen föddes för 70 år sedan i Österrike, för att ge barn som förlorat sina föräldrar under andra världskriget möjlighet till en trygg uppväxt. Vi stödjer SOS Barnbyars viktiga arbete för att ge fler barn ett tryggt, varmt och kärleksfullt hem.

Brommapojkarna

Från december 2018 är vi Officiell Partner till Brommapojkarna (BP). BP är Europas största fotbollsförening, och med sin ungdomsverksamhet tar BP ett stort samhällsansvar. Genom vårt samarbete bidrar Office Management till utveckling av BP:s viktiga arbete i närområdet och för integration.

Svenska livräddningssällskapet

Svenska Livräddningssällskapet (SLS) är en ideell förening som bildades 1898 på Stockholms slott. Föreningen har som vision att minska antal drunkningar i Sverige till noll och genom vårt samarbete bidrar vi till att SLS kan fortsätta rädda liv. 

Chatta med oss
Chatten är stängd