Vad är en Softphone och varför behöver du den?

Enkelt uttryckt är Softphone en mjukvara som fungerar som en telefon i din dator eller annan digital enhet. Du ringer via internet och så länge du har uppkoppling kan du enkelt hantera stora mängder samtal och sköta nödvändiga växelfunktioner, oavsett var du befinner dig.

Fördelar

Fördelarna med Sopftphone är många, men det viktigaste är nog att det är ett mycket kostnadseffektivt sätt för ett företag att ringa. Dessutom krävs ingen dyr hårdvara, service eller underhåll.

Flexibelt

Eftersom de flesta anställda redan har en dator, är det smart att även låta datorn agera telefon. Softphone är därför ett utmärkt komplement för den som reser mycket eller för alla som jobbar hemifrån.

Enkelt att installera

Softphones mjukvara installeras enkelt på din enhet och det är lika enkelt att underhålla den. När det är dags för uppdatering får du en notifiering med länk till senaste version. Du uppdaterar mjukvaran själv och sparar därmed dyra timmar för servicetekniker.

Smarta tilläggsfunktioner

Det finns en rad smarta tilläggsfunktioner i Softphone-tjänsten. Du kan till exempel dela dokument och chatta. Du har också tillgång till samtalsstatistik, som kan effektivisera kommunikationen ytterligare.

 

Produktblad Softphone

Fördelar med Softphone

Telefon, dator och växel i ett

Effektivare arbetsdag

Stärker det interna samarbetet

Chatta med oss
Chatten är stängd