Framtidssäkrad företagstelefoni

Vi är en helhetsleverantör inom telefoni. Vi hjälper dig med rätt operatörsavtal, rätt företagsväxel och rätt lösning, och säkerställer att alla kundkontakter får svar av rätt person, i rätt tid – mätbart och effektivt – oavsett mediekanal. Självklart klimatsmart. 

Klimatkompenserad.png

Vilken lösning är rätt för dig?

prev

Teamstelefoni

 • Växeltjänster direkt i Teams
 • Helt operatörsoberoende integration
 • Möjliggör en och samma växel oavsett land
 • Styr din hänvisning via Teams

Mobil företagsväxel

 • Marknadsledande teknik
 • Säker och enkel användning
 • En skalbar lösning
 • Operatörsoberoende telefonväxel              
next

Effektiv kundkommunikation

Puzzel kontaktcenter är en ledande kundtjänstplattform där all inkommande och utgående kommunikation samlas på samma ställe, vilket resulterar i ett bättre kundbemötande.

Rätt operatörsavtal?

Vi hjälper dig med mobilabonnemang och anslutning mot växel,
oavsett om du väljer Teams eller mobil företagsväxel.

Marknadens bästa support

Hos oss får du marknadens bästa support med ett NKI på över 4,8 (av 5). Vi har egenutbildade supporttekniker och projektledare inom respektive område på teamstelefoni, molnväxel och Puzzel.

Klimatneutral och cirkulär mobiltjänst

Mobil som tjänst är vårt cirkulära erbjudande där miljö och användar­vänlighet står i fokus. Tjänsten bygger på en portal för alla anställda som gör det enkelt och billigare än att köpa nytt.

Vanliga frågor om företagstelefoni

Det finns många anledningar till att se över sin nuvarande leverantör. Pris, service och nya behov, till exempel. Och något som är särskilt viktigt i dag är säkerheten. Men det viktigaste i valet av ny leverantör är att du känner dig nöjd och trygg med valet du gjort.

 

Saker att tänka på:

 • Befintligt avtal – finns bindningstid kvar och kan den i så fall lösas ut i förtid?
 • Inventering – se till att du får med dig allting till den nya leverantören/operatören och avsluta allt som inte behövs.
 • Uppsägning – betala inte mer än du behöver. Säkerställ att tjänsterna avslutas i samråd med din nya leverantör så att övergången kan ske så smärtfritt som möjligt för er.

Vi har många års erfarenhet med stora som små telefoniprojekt. Överlåt ovan till oss, så kan du och dina kollegor istället fokusera på det ni gör bäst.

Att byta telefonväxel kan verka komplicerat, vilket det ofta också är. Självklart är det inget du som kund gör själv, utan något din leverantör hjälper dig med.

I praktiken innebär det att din nya eller befintliga operatör styr om samtliga telefonnummer till en växelplattform via en egen operatörförbindelse. Förbindelsen fungerar som en motorväg för all samtalstrafik mellan dig och dina kunder. I ändan hittar du självaste växeln, där du och din leverantör i förväg har bestämt hur samtalen ska hanteras.

Telefonväxeln är alltså preparerad innan operatören gör sitt arbete. Sen är det bara att gå live med nya växeln och konstatera att du gjort ett lyckat växelbyte!

En överlåtelse av ett abonnemang kan gå åt olika håll. Från privatperson till ett bolag, från ett bolag till en privatperson, mellan privatpersoner eller olika bolag. 

Det som är viktigt vid en överlåtelse är att nuvarande innehavare av abonnemanget och ny mottagare ska signera en överlåtelseblankett hos abonnemangets operatör. Därefter kan det ta upp till 15 arbetsdagar innan överlåtelsen slutförts, beroende på operatör.

Det är fullt möjligt att flytta telefonabonnemang och nummer från en operatör till en annan, något som på telefonispråk kallas att göra en nummerportering.

För att en nummerportering ska kunna ske behöver den nya operatören först ställa en porteringsförfrågan till den befintliga operatören. En porteringsförfrågan kan även nekas utav den befintliga operatören, om till exempel abonnemanget eller numret har bindningstid kvar, eller bolaget som begärt förfrågan inte har samma org.nummer hos den befintliga operatören.

Några av våra kunder inom telefoni

Nyfiken på att höra mer?

Här hittar du webinar inom teamstelefoni.

Få offert

Vill du få offert, boka demo eller bara veta mer om tjänsten? Kontakta Anders direkt så berättar han mer.

Letar du efter Teamstelefoni?

Chatta med oss
Chatten är stängd