Växtservice

Upptäck hur våra gröna kontorsväxter kan förbättra din arbetsmiljö! Växtväggar, krukväxter och växtmöbler är inte bara vackra att titta på, de har en lång rad positiva effekter också. Bland annat förbättrar de luftkvaliteten, dämpar bullernivån och lyfter samtidigt lokalens utseende. Du kan köpa eller hyra kontorsväxter med växtservice och garanti, vilket innebär att vi tar hand om växterna och byter ut växter som inte mår bra. Bjud in naturen och få en trivsammare vardag!

Växtservice

Växtgaranti

Förbättrad arbetsmiljö

Växtinredning

Växtmöbler

Växtväggar

Mossa

Växtservice och växtgaranti

Vår stilsäkra växtinredning kommer med erbjudande om serviceavtal och växtgaranti. Det innebär att vi sköter växterna till hundra procent så du slipper. Vi vattnar, plockar gula blad, dammar av, beskär och gör allt som behövs för att de ska hålla sig vackra. Vi ser även till att krukor och jordytor är rena och fräscha. Kort sagt garanterar vi att dina kontorsväxter och växtmöbler alltid är välskötta, och byter kostnadsfritt ut växter som förlorat sitt prydnadsvärde.

Vanliga frågor om kontorsväxter

Som vår företagskund kan du lyxa till det lite extra med dekorationer från vårt stora tilläggsutbud som komplement till din växtinredning. En bukett med friska, färgglada säsongsblommor på bordet ger till exempel ett extra levande och välkomnande intryck. Dessutom doftar det gott. Vi levererar allt från snittblommor och receptionsskålar till växtarrangemang och konstgjorda växter som håller i all evighet. Om du tycker det är svårt att välja, hjälper vi dig gärna.

Med vår växtservice får du tillgång till vår expertis och det senaste på marknaden för växtinredning. Tillsammans med dig tittar våra professionella växtinredare på dina lokalers förutsättningar, som ljusinsläpp, vilka ytor som kan lyftas med växter och vilka växter som kommer trivas där. Därefter skapar de en inspirerande miljö som välkomnar såväl kunder som medarbetare.

Växtmöbler är levande möbler som är lika praktiska som de är vackra att titta på som till exempel:

  • rumsavdelare,
  • stora krukväxter eller
  • växtlampor.

Vi anpassar din växtvägg i format och storlek efter önskemål om placering och design och väggen skräddarsys på så vis för att passa just dina behov.

Har du frågor om kontorsväxter eller önskar en offert?

Magnus har lång erfarenhet av Facility Management och svarar gärna på dina frågor. Han kan även ordna med offerter och/eller skicka en växtexpert till din arbetsplats som ger dig rådgivning på plats.

Chatta med oss
Chatten är stängd