Vattenautomater och vattenlösningar

Inget är mer uppfriskande än ett glas iskallt vatten. Vi erbjuder både inbyggda och fristående vattenautomater till arbetsplatsen, som ger färsktappat vatten med och utan kolsyra. Dessutom undviker du att slösa på vatten eftersom du inte behöver spola för att få det kallt.

Snygg design

Serviceavtal

Klimatkompenserad

Smakar det godare i snygg design? Troligen inte. Men det blir stiligt.

Vanliga frågor om vattenautomater

I våra vattenautomater använder vi ett kolfilter som ser till att vattnet smakar exakt som vi vill att det ska göra. Oavsett kvalitet på inkommande vatten. Filtret byter vi ut i samband med service.

Med vårt serviceavtal ser vi till att din vattenautomat fungerar, är ren och alltid levererar friskt vatten. Vi utför förebyggande service en gång i månaden och erbjuder extra snabb service vid akuta driftstopp.

Ja, vi erbjuder även lösningar för öl och vin.

Att vi klimatkompenserar är en del av vår klimatstrategi där vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100% av vårt klimatavtryck, inklusive alla produkter och tjänster vi levererar. Vill du veta mer om hur det går till, klicka här.

Vattenautomater - flera storlekar

Samtliga vattentappar finns i två olika storlekar, välj den som passar dina behov bäst.

Hållbarhet och klimatkompensation

Som en del av vår klimatstrategi klimatkompenserar vi alla produkter och tjänster vi levererar. Det innebär att vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100 % av vårt klimatavtryck. 

Hör av dig till oss!

Våra vattenexperter har lång erfarenhet av olika vattenlösningar och hjälper dig gärna att hitta rätt lösning till just din arbetsplats.

Chatta med oss
Chatten är stängd