Vattenautomater och vattenlösningar

Ett glas iskallt vatten är oslagbart gott och det överlägsna alternativet när du vill fylla på vätskedepåerna. Vi erbjuder både inbyggda och fristående vattenautomater till ditt kontor, som ger dig färsktappat vatten av högsta kvalitet. Våra vattenlösningar inkluderar givetvis fri service och underhåll. De är också alltid anpassade efter dina förutsättningar och behov, vilket gör att du får exakt den lösning och vattenmaskin du efterfrågar. Önskar du ett kostnadsförslag ordnar vi det såklart på en gång!Klimatkompenserad.png

Vattenautomater

Standard tapp

Mässingtapp

Koppartapp

Egen design

Hållbarhet och klimatkompensation

Som en del av vår klimatstrategi klimatkompenserar vi alla produkter och tjänster vi levererar. Det innebär att vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100% av vårt klimatavtryck. 

Vanliga frågor om vattenautomater

I våra vattenautomater använder vi ett kolfilter som ser till att vattnet smakar exakt som vi vill att det skall göra. Oavsett inkommande vattenkvalitet. Filtret byts ut i samband med service.

Med vårt serviceavtal ser vi till att din vattenautomat fungerar, är ren och alltid levererar kallt och friskt vatten. Vi utför förebyggande service en gång i månaden och erbjuder extra snabb service vid akuta driftstopp.

Ja, vi erbjuder även lösningar för öl.

Det finns flaskor som tillval som är framtagna och designade av glaskonstnären Nina Westman. Varje flaska är munblåst, producerad av 100% återvunnet glas och finns i storlekarna 35 och 75 cl.

Att vi klimatkompenserar är en del av vår klimatstrategi där vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100% av vårt klimatavtryck, inklusive alla produkter och tjänster vi levererar. Vill du veta mer om hur det går till, klicka här.

Hör av dig till oss!

Våra vattenexperter har lång erfarenhet av olika vattenlösningar och hjälper dig gärna att hitta rätt lösning till just din arbetsplats.

Chatta med oss
Chatten är stängd