Kontorsstädning för hög trivsel på kontoret 

Städning är en ren investering, bokstavligen talat. En investering i nöjdare medarbetare och ett starkare varumärke. Eftersom vi vet hur avgörande kontorsstädning är för hur dina medarbetare presterar och hur ditt företag uppfattas, erbjuder vi kvalitetssäkrad kontorsstädning med garanti för samma höga kvalitet vid varje städtillfälle.

Behovsanpassad städning

En kontaktperson

Digital uppföljning

Våra städtjänster

Vet du vilka städtjänster du vill ha? Med våra olika paket kan du lätt välja det som passar just dig. Våra miljöcertifierade O.M Green-paketeringar lämpar sig för alla kontor och lokaler. För skolor och vårdföretag erbjuder vi anpassade lösningar som möter dessa branschers speciella krav.

 

 

Bas

Plus

Hälsa+

Miljöcertifiering ISO 14001      
Digital kvalitetssäkring      
Städschema O.M Clean standard      
Halvårsvis utvärdering      
Lokalanpassad städutrustning      
Svanenmärkt mopp- och duktvätt      
Bakgrundskontrollerad personal      
Minskad kemikalieanvädning      
Städning med joniserat vatten      
Miljöanpassade transporter      
Desinfektion av ytor      
Högre städfrekvens      
Tätare intervaller på extrainsatser      

 

 

Våra tilläggstjänster

Ibland behövs extra krafttag. Fönsterputs och mattvätt, till exempel. Eller kanske byggstädning efter ombyggnationen? Med våra tilläggstjänster får du inte bara extra fräscht på arbetsplatsen, du förlänger livslängden på inredning och ytskikt och sparar kostnader på sikt. Hos oss får du alla städtjänster på ett och samma ställe, vilket trots allt är oerhört smidigt.

Cleaning Standard

Under våra många år inom lokalvård har vi gjort en fantastisk resa. Omsättningen har mångdubblats, utbildningar i vår Cleaning Academy genomförs löpande och 100-tals nya kollegor har satts i arbete.

Vi har även utvecklat vår egen kvalitetsnivå inom kontorsstädning – vår Cleaning Standard. Med denna standard i grunden specialanpassar vi lösningar för alla behov. Den baserar sig på ett löpande schema och fasta arbetsprocesser, som vår städpersonal följer till punkt och pricka.

För att kvalitetssäkra våra städinsatser använder vi ett digitalt kvalitetssystem helt anpassat för oss.

 

Några nöjda kunder

"Redan efter kort tid med Office Management har vi kvalitetssäkrat vår leverans och underlättat vår interna administration, och därmed effektiviserat stora delar av driften."

Hannes Nilsson
Avtalskoordinator på Netonnet

Vanliga frågor om kontorsstädning

Vi lever i den digitala tidsåldern. Vår moderna städning hänger självklart med på trenden. Genom en digital inloggningsdosa, där våra lokalvårdare loggar in och rapporterar sitt arbete, kan vi bocka av moment för moment och säkra att arbetet utförs enligt ditt avtal. Att kvalitetssäkra städning har aldrig varit lättare.

En storstädning utförs djupare, på högre höjd och är mer omfattande i varje moment än den regelmässiga städningen. Storstädningen underlättar för den dagliga städningen och ger lokalerna längre livslängd. Ångtvätt av toaletter, hygienstädning av kök och rengöring av stoppade möbler är punktinsatser vi rekommenderar.

Vi rekommenderar fönsterputs två gånger per år. Normalt sett utför vi fyrsidig fönsterputs på våren och tvåsidig på hösten. Frekvensen kan självklart variera beroende på var lokalerna befinner sig och hur mycket förorening dina fönster exponeras för. Det går också alldeles utmärkt att putsa fönster vinter och sommar.

En sanering har fullt fokus på att göra lokalen fri från virus och bakterier, och är ett mycket bra komplement till den ordinarie städningen. Vi använder bland annat joniserat vatten, som är mycket effektivt mot osynliga elakheter och utplånar diverse smittoämnen direkt. På så vis kan du hindra influensa och andra sjukdomar.

Vill du ha ett kostnadsförslag?

Det kostar inget att kolla priser. Kontakta oss så bokar vi in ett möte för en behovsanalys.

Undrar du något om våra städtjänster?

Fråga Josefin! Hon är vår kvalitetsexpert och ser städsnack som ett rent nöje.

Chatta med oss
Chatten är stängd