Mobil vaktmästare

Mycket ska skötas på ett kontor. Att byta glödlampor, fylla på papper i kopierings­maskinen och montera möbler och utrustning är alla saker som måste göras. När tiden inte räcker till kan våra kontors­vaktmästare fixa allt det där – och mycket mer.

Hur ofta och länge vi ska hjälpa till är helt upp till dig, vår personal är bilburen och alltid stand-by.

Klimatkompenserad.png

Populära tjänster

Att underhålla kontorets lokaler står kanske inte alltid högst på listan. När det till exempel är dags att måla om en vägg, eller konstruera en platsbyggd komod, hjälper vi gärna till att sprida lite snickarglädje.

Inte allt går att skicka digitalt. När du till exempel behöver skicka paket kan vi buda det från dörr till dörr över hela landet. Eller utlandet om du så vill. Vi ser till att din leverans kommer fram i tid till rätt mottagare.

Spara ryggen och låt oss hjälpa till när det är dags att flytta internt. Vi har många års erfarenhet inom kontorsflytt, och inget jobb är för stort eller för litet. Tiden du sparar kan du lägga på roligare saker.

I en tid då det är viktigare att värna om miljön än någonsin, hjälper vi dig med avfallshanteringen. Med våra olika miljökärl går källsorteringen som en dröm och när du har sorterat ser vi till att allt hamnar där det ska.

Våra vaktmästare fixar allt.

Våra kontorsvaktmästare är riktiga problemlösare och är redo att rycka in med kort varsel. Inget uppdrag är för stort eller för litet och du bestämmer hur ofta och hur länge vi ska vara hos dig.

Vad vill du ha hjälp med?

Chatta med oss
Chatten är stängd