Mat på jobbet

Behöver du fylla på med energi för att orka med resten av dagen på jobbet? Kanske har du en bit till affären eller helt enkelt inte tid att gå iväg och handla mat mellan möten. Med FOOD@WORK har du alltid affären inom räckhåll. Vår matkyl har ett brett sortiment av drycker, mellanmål och lättare luncher som alltid är lättillgängliga. Du kan skräddarsy sortimentet utifrån dina anställdas önskemål och innehållet anpassas kontinuerligt.

Betalningsmöjligheterna är många, vilket gör kylen väldigt enkel att använda för alla. Hör av dig om du önskar ett kostnadsförslag för mat på jobbet.Klimatkompenserad.png

Enkel att använda

Smidig betalning

Bra service

Unikt utbud för din arbetsplats

Det är lätt att komma igång med en lösning som vi skräddarsyr just för din arbetsplats och dina önskemål. Vi anpassar sortimentet utefter den tidigare försäljningen samt rotera produkter för en större variation. Med en virtuell förslagslåda kan vi och våra lokala leverantörer kontinuerligt anpassa sortimentet efter dina önskemål.

När det gäller service samt påfyllning arbetar vi med ett logistik- samt planeringssystem som följer försäljningen i realtid vilket innebär att vi alltid vet när det är dags att fylla på samt göra förändringar i produktutbudet då systemet ger varningar vid lägre efterfrågan samt vid högre efterfrågan. Detta innebär att ni som kund aldrig behöver stå utan någon produkt som ni önskar.

Vanliga frågor om mat på jobbet

Att vi klimatkompenserar är en del av vår klimatstrategi där vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100% av vårt klimatavtryck, inklusive alla produkter och tjänster vi levererar. Vill du veta mer om hur det går till, klicka här.

Du kan enkelt betala med Swish, ditt kredit- eller bankkort, e-faktura eller öppna ditt eget kioskkonto. Registrera din önskade betalningsmetod och betala smidigt med ditt fingeravtryck.

Vi finns alltid om ni behöver hjälp! I avtalet ingår alltid bra och snabb service från vår engagerade personal. Vi finns om ni har frågor och funderingar gällande inloggning/lösenord, betalningsfrågor etc.

Självklart fyller vi kylarna och frysarna med ett stort utbud av välkända varumärken i form av kompletta måltider, mellanmål av olika slag, drycker m m. Samtidigt tar vi hand om bortforsling av överblivet emballage samt rengöring.

Vi ser till att utbudet av varor anpassas kontinuerligt efter önskemål och vi brukar ta in nya varumärken för att säkerställa en bra variation. Varumärken som vi jobbar med är till exempel Findus, Felix, Pauluns, Grön Ko, Gooh, GB Glass, Ben & Jerrys, Celsius. Det kan förekommer lokala skillnader i varumärkessortimentet.

Det finns en "önskeknapp" vilket innebär att du som kund har möjlighet att påverka utbudet i matkylarna utifrån era egna önskemål. Skriv bara i vilken produkt du önskar och ett meddelande skickas till butiksansvarig som förändrar sortimentet och utbudet efterhand.

Vill du ha en genomgång?

Kontakta vår servicechef för Vending, Kim Söderström. Han kan berätta om allt från hur Food@Work fungerar rent praktiskt till vad som är populäraste produkten i kylen just nu. Kim är dessutom kaffespecialist och en äkta barista, så passa gärna på att boka en kaffeprovning samtidigt.

Chatta med oss
Chatten är stängd