Luftrenare

Visste du att ren luft kan minska sjukfrånvaron på ditt jobb? Tack vare avancerad teknik kan vår luftrenare LightAir eliminera så gott som alla skadliga virus och partiklar i luften. En riktig livräddare, framförallt för alla som jobbar i öppet kontorslandskap, i skola, förskola eller är pollenallergiker. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Våra prenumerationer

Vi installerar luftrenaren hos dig och sköter sedan underhållet regelbundet. Du kan avsluta prenumerationen när du vill, helt utan bindningstid. Filter och slitna delar byter vi vid behov. Det innebär att du har evig garanti och aldrig behöver tänka på extra kostnader för underhåll och reparationer. Om du beställer 3 eller fler paket får du 10% rabatt.

Clean air

Health+

Hur fungerar våra luftrenare?

Här kan du se en film om hur det går till när luften renas. Har du frågor är du mer än välkommen att höra av dig.

Ökad produktivitet

Förbättrad hälsa

Bättre hållbarhet

Vetenskapligt bevisat av Karolinska Institutet

En sju år lång forskningsstudie vid Karolinska Institutet visar att LightAirs teknologi kan oskadliggöra mer än 97 procent av de virus som orsakar några av våra vanligaste virusinfektioner, som till exempel influensa, vinterkräksjuka och diaréer. Därmed kan sjukfrånvaron minska med så mycket som 20 procent. Föroreningar inomhus är en av de största miljöhälsoriskerna och kan också orsaka symtom som trötthet, huvudvärk och koncentrationssvårigheter. LightAir eliminerar praktiskt taget alla skadliga allergener och virus i inomhusluften och toppar listan över effektiva luftrenare. Resultatet blir ökat välmående på jobbet.

Mini-FAQ

Se hälsa som en investering! Att en frisk och pigg medarbetare presterar bättre än en som ligger hemma sjuk är inte så svårt att räkna ut, och sambandet mellan minskad sjukfrånvaro och ökad produktivitet borde vara ganska uppenbart.

Vad innebär det, egentligen? Det innebär att vi installerar våra luftrenare hos dig och anpassar dessa efter dina lokalers storlek och din verksamhets behov. Sen kommer vi regelbundet och sköter filterunderhållet, det vill säga rengör och byter ut filter. Slitna delar byter vi ut och på så vis har du alltid välfungerande luftrenare hos dig. När du prenumererar på ren luft som tjänst får du med andra ord evig garanti. Dessutom helt utan bidningstid. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och fylla lungorna med frisk och ren luft.

  • Vi sköter allt underhåll
  • Ingen bindningstid
  • Evig garanti

Pollen, avgaser och partiklar från elektronisk utrustning kan ge symptom som trötthet, huvudvärk, hosta och allergiska reaktioner. När dessa partiklar oskadliggörs kommer dina medarbetare omedelbart må mycket bättre.

En god arbetsmiljö är en del av en hållbar utveckling. Det vill säga din verksamhets förmåga att skapa en hälsofrämjande arbetsmiljö som attraherar och behåller talanger for att säkra växt och stabilitet både nu och i framtiden.

Kontakta mig för en offert!

Jag heter Joel och jag har lång erfarenhet inom Facility Management och hjälper dig gärna om ni ha fler frågor gällande Ren luft som tjänst eller om du vill ha ett kostnadsförslag.

Chatta med oss
Chatten är stängd