Luftrenare

Vetenskapligt bevisat: Virushämmare från LightAir minimerar smittrisken från Covid-19 och SARS

Visste du att ren luft kan minska sjukfrånvaron på ditt jobb? Tack vare avancerad teknik kan vår luftrenare LightAir eliminera så gott som alla skadliga virus och partiklar i luften. En riktig livräddare, framförallt för alla som jobbar i öppet kontorslandskap, i skola, förskola eller är pollenallergiker. Kontakta oss, så berättar vi mer!Klimatkompenserad.png

Ökad produktivitet

Förbättrad hälsa

Bättre hållbarhet

Ren luft som tjänst

Vi installerar luftrenaren hos dig och sköter sedan underhållet regelbundet. Du kan avsluta prenumerationen när du vill, helt utan bindningstid. Filter och slitna delar byter vi vid behov. Det innebär att du har evig garanti och aldrig behöver tänka på extra kostnader för underhåll och reparationer.

Hur fungerar LightAir luftrenare?

Här kan du se en film om hur det går till när luften renas. Har du frågor är du mer än välkommen att höra av dig.

Clean air

Health+

IonFlow effektivt mot SARS-CoV-1 och SARS-CoV-2

Nya forskningsresultat gör det säkrare att komma tillbaka till arbetsplatserna efter pandemin. Det spanska forskningsinstitutet IrsiCaixa AIDS Research Institute bekräftar att LightAirs teknologi IonFlow oskadliggör virus som efterliknar SARS-CoV-1 och SARS-CoV-2 i droppform. En tidigare studie som har utförts av Karolinska Institutet under sju år visade att IonFlow teknologin oskadliggör luftburet virus som influensa, Calicivirus (vinterkräksjuka) och rotavirus (diarré och magont).

Hur fungerar våra virushämmare?

Här kan du se en film om hur virus oskadliggörs med vår Ion Flow Technology. Har du frågor är du mer än välkommen att höra av dig.

Vetenskapligt bevisat av Karolinska Institutet

En sju år lång forskningsstudie vid Karolinska Institutet visar att LightAirs teknologi kan oskadliggöra mer än 97 procent av de virus som orsakar några av våra vanligaste virusinfektioner, som till exempel influensa, vinterkräksjuka och diaréer. Därmed kan sjukfrånvaron minska med så mycket som 20 procent. Föroreningar inomhus är en av de största miljöhälsoriskerna och kan också orsaka symtom som trötthet, huvudvärk och koncentrationssvårigheter.

LightAir luftrenare eliminerar praktiskt taget alla skadliga allergener och virus i inomhusluften och toppar listan över effektiva luftrenare. Resultatet blir ökat välmående på jobbet.

Vanliga frågor om LightAir luftrenare

Att vi klimatkompenserar är en del av vår klimatstrategi där vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100% av vårt klimatavtryck, inklusive alla produkter och tjänster vi levererar. Vill du veta mer om hur det går till, klicka här.

Se hälsa som en investering! Att en frisk och pigg medarbetare presterar bättre än en som ligger hemma sjuk är inte så svårt att räkna ut, och sambandet mellan minskad sjukfrånvaro och ökad produktivitet borde vara ganska uppenbart.

Vad innebär det, egentligen? Det innebär att vi installerar våra luftrenare hos dig och anpassar dessa efter dina lokalers storlek och din verksamhets behov. Sen kommer vi regelbundet och sköter filterunderhållet, det vill säga rengör och byter ut filter. Slitna delar byter vi ut och på så vis har du alltid välfungerande luftrenare hos dig. När du prenumererar på ren luft som tjänst får du med andra ord evig garanti. Dessutom helt utan bidningstid. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och fylla lungorna med frisk och ren luft.

  • Vi sköter allt underhåll
  • Ingen bindningstid
  • Evig garanti

Pollen, avgaser och partiklar från elektronisk utrustning kan ge symptom som trötthet, huvudvärk, hosta och allergiska reaktioner. När dessa partiklar oskadliggörs kommer dina medarbetare omedelbart må mycket bättre.

En god arbetsmiljö är en del av en hållbar utveckling. Det vill säga din verksamhets förmåga att skapa en hälsofrämjande arbetsmiljö som attraherar och behåller talanger for att säkra växt och stabilitet både nu och i framtiden.

Kontakta mig för en offert!

Magnus har lång erfarenhet inom Facility Management och hjälper dig gärna om du har frågor kring luftrenare eller vill ha en offert.

Chatta med oss
Chatten är stängd